خورش پرتقال
جمعه 28 اسفند 1388 11:53 PM
پرتقال | 6 عدد |
مرغ | 1عدد متوسط |
كره | 50 گرم |
شكر | 2 قاشق سوپخوری |
زعفران | به مقدار كم |
خلال پسته | 2 تا 3 قاشق سوپخوری |
نمك | به مقدار لازم |
مرغ را در قطعات كوچك ببرید و كمی در كره تفت دهید. سپس پوست یك پرتقال را كه خلال كرده و تلخی اش را گرفته اید با یك تا دو لیوان آب و نمك به مرغ اضافه كنید و بگذارید بپزد. پوست 6 عدد پرتقال را بگیرید و حتی پوست نازك پره های پرتقال را نیز گرفته و قسمت های گوشتی پرتقال را به مرغ پخته اضافه كنید. شكر و زعفران را نیز اضافه كنید چند دقیقه بپزید تا پرتقال ها له نشوند وقتی در ظرف خورش را كشیدید، خلال پسته را روی آن بریزید