فرنی انبه
سه شنبه 25 اسفند 1388 9:39 AM
فرنی انبه (هند)
مواد لازم:
انبه رنده شده = ٢/١ فنجان
آرد برنج = ٢ ق س
شیر پر چرب = ٢ فنجان
شکر = ١ فنجان
پودر هل = ۴/١ ق چ
مخلوطی از بادام، کشمش، پسته و بادام هندی = ٣ ق س
کره = ١ ق س
زعفران = کمی
طرز تهیه:
شیر و آرد برنج را مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم و مدام هم می زنیم تا شیر قوام پیدا کند (حدود ١٠ دقیقه زمان لازم است) بعد پودر هل و شکر را اضافه کرده و به پخت ادامه می دهیم.
در یک قابلمه کوچک کره را داغ کرده و دانه های روغنی را (بادام، بادام هندی، کشمش و پسته) در آن کمی تفت می دهیم قبل از این که مواد تغییر رنگ پیدا کنند آنها را از روی حرارت برداشته و به شیر اضافه کرده و شیر را از روی حرارت برمی داریم صبر می کنیم تا شیر کمی سرد شود و بعد انبه رنده شده را به شیر اضافه می کنیم خوب هم می زنیم، فرنی را در ظرف سرو ریخته روی آن را با کمی زعفران تزیین می کنیم و حداقل به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته و بعد سرو می کنیم.
می توان به جای آرد برنج از برنج هم استفاده کرده که در این صورت ابتدا برنج را به مدت ٢ الی ٣ ساعت خیس می کنیم و بعد در شیر درحال جوش ریخته و مدت زمان پخت فرنی نیز بایستی طولانی تر شده تا برنج پخته شده و لعاب بیندازد.