پاسخ به:ترشی شلغم ژاپنی Vegan Japanese Pickled Turnips
چهارشنبه 17 فروردین 1390 1:16 PM
مواد اولیه :
ترشي فصل با آب گوجهفرنگي
طرز تهيه:
سياهدانه، گلپر و تخم گشنيز را تفت دهيد. گلپر و تخم گشنيز تفت داده شده را آسياب كنيد. تمام مواد فوق را (به جز سركه و آب گوجه) با هم مخلوط كنيد. معادل حجم مواد را با سركه و باقيمانده را با آب گوجهفرنگي پر كنيد.
نكته:
در اين ترشي از بادنجان استفاده نميشود چون رنگ ترشي را تيره ميكند و اين ترشي بايد در جاي خنك نگهداري شود.