0

سوپ اسفناج

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

سوپ اسفناج
جمعه 14 اسفند 1388  6:29 PM

  • اسفناج 500 گرم
  • آرد دو قاشق سوپخوري
  • كره 50 گرم
  • شير نصف پيمانه
  • آب نصف پيمانه
  • خامه 20 گرم
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • پياز داغ دو قاشق سوپخوري

طرز تهيه:                                                                  

 

اسفناج را با نصف پيمانه آب مي‌‌پزيم بعد از پخته شدن داخل آبكش مي‌‌ريزيم و با دست كمي فشار مي‌‌دهيم تا آب اسفناج كاملا گرفته شود. آرد را كمي تفت مي‌‌دهيم تا بوي خامي آن از بين برود. سپس شير را به آرد اضافه كرده و هم مي‌‌زنيم تا جوش بيايد. كره را آب كرده و اسفناج را در كره سرخ مي‌‌كنيم بعد نمك، فلفل و دو قاشق پياز داغ را به آن مي‌‌افزاييم. در آخر مخلوط شير و آرد را داخل آن مي‌‌ريزيم و خوب هم مي‌‌زنيم و روي آن را با خامه تزئين مي‌‌كنيم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها