ته دیگ ته چین
جمعه 14 اسفند 1388 6:27 PM
برنج را پس از آبكش كردن ميگذاريم تا
كمي حرارت خود را از دست بدهد، سپس تخممرغ را همراه با ماست، نمك، فلفل، زعفران و
يك قاشق روغن مايع خوب مخلوط مي كنيم. اگر ظرف نچسب بود يك قاشق روغن در آن ريخته،
سپس برنج را به آن اضافه و با قاشق سطح آن را يكنواخت ميكنيم. در قابلمههاي
آلومينيومي هم ميتوانيم تهديگ را دربياوريم به شرطي كه ظرف را خوب داغ و سپس روغن
را به آن اضافه، تا داغ شود بعد مخلوط تخممرغ و ماست را در آن ميريزيم. زماني كه
تهديگ را در قابلمه ريختيم پلوي ساده يا پلوي مخلوط را به آن ميافزاييم و دم
ميكنيم.