ترشی گوجه فرنگی
جمعه 14 اسفند 1388 6:22 PM
طرز تهيه:
بادنجانها را با يك ليوان آب و يك ليوان سركه ميجوشانيم و به مدت ده تا پانزده دقيقه ميگذاريم تا خنك شود، بعد آن را به اندازه دلخواه خرد ميكنيم.تمام سبزيها را خردكرده در ضمن گوجهفرنگيها را هم ميكس ميكنيم، دبه تميزي را انتخاب كرده و گوجهفرنگي ميكس شده، سركه و آبجوشيده را با هم مخلوط كرده و به همراه نمك و ادويهها در دبه ميريزيم، سپس سبزي ترشي خرد شده را با مواد مخلوط كرده و در ظرف ديگر سبزيهاي خرد شده را باهم مخلوط ميكنيم و وارد دبه اصلي ميكنيم، در نهايت اگر سس آماده شده روي مواد را نگرفت كمي سركه اضافه ميكنيم و در دبه را ميگذاريم، ترشي بعد از دو هفته آماده است.