قلیه با تن ماهی
جمعه 14 اسفند 1388 6:18 PM
ابتدا درون يك قابلمه پياز را سرخ مي كنيم تا حدي كه طلايي شود، سپس سير را به آن اضافه كرده و تفت مي دهيم. پودر كاري، نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و سبزي سرخ شده را به آن مي افزاييم. كمي آب روي آن مي ريزيم، در ظرف را بسته و صبر مي كنيم تا به جوش آيد. تمرهندي را در آب جوش حل كرده و آن را صاف مي كنيم و به مواد اوليه اضافه مي نماييم. در مرحله بعد تن ماهي، كه روغن آن گرفته شده است را افزوده، در ظرف را بسته و اجازه مي دهيم تا كاملا جا بيفتد.