0

قلیه با تن ماهی

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

قلیه با تن ماهی
جمعه 14 اسفند 1388  6:18 PM

  • تن ماهي - يك عدد
  • سبزي سرخ شده - 250 گرم (گشنيز يك كيلوگرم، شمبليله 150 گرم)
  • سير ريز شده - هشت حبه
  • تمرهندي - 150 گرم
  • ادويه كاري - يك قاشق مرباخوري
  • نمك و فلفل - به ميزان لازم

طرز تهيه:                                                                                                                        

 

ابتدا درون يك قابلمه پياز را سرخ مي كنيم تا حدي كه طلايي شود، سپس سير را به آن اضافه كرده و تفت مي دهيم. پودر كاري، نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و سبزي سرخ شده را به آن مي افزاييم. كمي آب روي آن مي ريزيم، در ظرف را بسته و صبر مي كنيم تا به جوش آيد. تمرهندي را در آب جوش حل كرده و آن را صاف مي كنيم و به مواد اوليه اضافه مي نماييم. در مرحله بعد تن ماهي، كه روغن آن گرفته شده است را افزوده، در ظرف را بسته و اجازه مي دهيم تا كاملا جا بيفتد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها