همیشه از پیاز با این عنوان كه منبع آنتیاكسیدان است، یاد كردهایم. این
بار میخواهیم اضافه كنیم كه در این سبزی پتاسیم قابل ملاحظهای نیز وجود
دارد، بنابراین عادت به خوردن مرتب آن به كنترل فشار خون نیز كمك بسیار
میكند. اگر سیگاری هستید بهتر است به خوردن این سبزی عادت کنید زیرا
احتمال بروز سرطان مثانه در سیگاریها بالاتر است و پیاز با فراهم آوردن
آنتی اكسیدانی به نام كوئرستین به خنثیسازی فعالیت تركیبات سرطانزا كمك
كرده و به این ترتیب از بروز این بیماری در شما جلوگیری میكند. با وجودی
كه این سبزی ارزش تغذیهای بسیاری دارد اما باید بلافاصله بعد از پوست
كندن آن مورد استفاده قرار گیرد و در صورت جوانه زدن بهتر است كه از مصرف
آن خودداری كنید.