این
سبزی برگ سبز منبع بتاكاروتن است؛ بنابراین همراه شدناش با آلو به جذب
آهن موجود در این میوه كمك شایانی میكند. بررسیها نشان دادهاند كه
خوردن نصف لیوان پخته این سبزی دارای 3500 میكروگرم بتاكاروتن است كه
مقدار قابلملاحظهای است. علاوه بر اینها اسفناج، منبع فولات نیز بوده و
عادت به مصرف آن از بروز بیماریهای قلبیعروقی پیشگیری میكند. در ضمن،
اگر فشار خون دارید، بهتر است این سبزی را در برنامه غذاییتان بگنجانید
زیرا به كنترل این فاكتور نیز كمك میكند چون مملو از پتاسیم است. فقط
توصیه ما به شما آن است كه این سبزی را با آب كم و در مدت زمان كوتاهی
بپزید تا ارزش غذاییاش بیشتر حفظ شود.