خورش آلو اسفناج بسیار مفید و خوشمزه!
چهارشنبه 12 اسفند 1388 12:41 PM
|
|
خورشها درسفرههای ایرانی، جایگاه ویژهای دارند و بهعنوان غذاهایی خوشمزه اما وقتگیر، طرفداران فراوانی دارند. |
|
یک پیشنهاد به آنهایی که دنبال غذایی ساده و سالم میگردند
ائتلاف آلو و اسفناج
ماهیچه 450 گرم 750 كیلوكالری
اسفناج خرد شده 8 لیوان 200 كیلوكالری
آلو بخارا 25 عدد 300 كیلوكالری
پیاز بزرگ 1 عدد 25 كیلوكالری
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری 360 كیلوكالری
نمك، فلفل و زعفران به میزان دلخواه
طرز تهیه ماهیچهها را تكه كرده و با پیازی كه از قبل خرد كردهاید در نصف روغن مایع تفت بدهید. در ظرفی دیگر، اسفناجها را در بقیه روغن حرارت داده و سپس ادویههای یاد شده را اضافه كنید. آلوهای خیس خورده را به گوشتی كه تقریباً پخته است، افزوده و اسفناجها را نیز بیفزایید و بعد از چند دقیقه که روی حرارت ملایم ماند، آن را به همراه برنج سرو كنید. این غذا تقریباً 1650 كیلوكالری انرژی دارد و در صورت تقسیم كردناش بین 4 نفر، به هر نفر 400 كیلوكالری انرژی خواهد رسید. اما چون با برنج خورده میشود، انرژی دریافتیاش حداقل به 600 كیلوكالری خواهد رسید. |