0

خورش آلو اسفناج بسیار مفید و خوشمزه!

 
malihe
malihe
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 356
محل سکونت : اصفهان

خورش آلو اسفناج بسیار مفید و خوشمزه!
چهارشنبه 12 اسفند 1388  12:41 PM

خورش آلو اسفناج بسیار مفید و خوشمزه!


خورش‌ها درسفره‌های ایرانی، جایگاه ویژه‌ای دارند و به‌عنوان غذاهایی خوش‌مزه اما وقت‌گیر، طرفداران فراوانی دارند.

 
یک پیشنهاد به آنهایی که دنبال غذایی ساده و سالم می‌گردند

ائتلاف آلو و اسفناج
خورش‌ها درسفره‌های ایرانی، جایگاه ویژه‌ای دارند و به‌عنوان غذاهایی خوش‌مزه اما وقت‌گیر، طرفداران فراوانی دارند. در دستور تهیه بیشتر خورش‌ها، مواد غذایی به وقت زیادی برای جا افتادن نیاز دارند، در حالی كه خورشی مثل آلواسفناج به دلیل لطیف بودن مواد تشكیل‌دهنده‌اش از آن دست غذاهایی است كه باید در مدت زمان كوتاهی پس از طبخ،‌ مورد استفاده قرار بگیرد و همین موضوع، حفظ ارزش غذایی آن را به دنبال خواهد داشت. بله، درست حدس زدید؛ غذایی كه این هفته می‌خواهیم در «سفره سالم» از آن حرف بزنیم، خورش آلواسفناج است.


مواد لازم (برای 4 نفر)

ماهیچه   450 گرم      750 كیلوكالری
اسفناج خرد شده    8 لیوان    200 كیلوكالری 
آلو بخارا     25 عدد      300 كیلوكالری
پیاز بزرگ     1 عدد       25 كیلوكالری
روغن مایع    4 قاشق غذاخوری    360 كیلوكالری
نمك، فلفل و زعفران     به میزان دلخواه

طرز تهیه ماهیچه‌ها را تكه كرده و با پیازی كه از قبل خرد كرده‌اید در نصف روغن مایع‌ تفت بدهید. در ظرفی دیگر، اسفناج‌ها را در بقیه روغن حرارت داده و سپس ادویه‌های یاد شده را اضافه كنید. آلوهای خیس خورده را به گوشتی كه تقریباً پخته است، افزوده و اسفناج‌ها را نیز بیفزایید و بعد از چند دقیقه که روی حرارت ملایم ماند، آن را به همراه برنج سرو كنید. این غذا تقریباً 1650 كیلوكالری انرژی دارد و در صورت تقسیم كردن‌اش بین 4 نفر، به هر نفر 400 كیلوكالری انرژی خواهد رسید. اما چون با برنج خورده می‌شود، انرژی دریافتی‌اش حداقل به 600 كیلوكالری خواهد رسید.

 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها