مربا پوست گریپ فروت
سه شنبه 11 اسفند 1388 11:06 AM
مواد لازم:
آب | 1 پيمانه |
شكر | 2 پيمانه |
گريپ فروت (اندازه درشت ) | 2 عدد |
آبليموي تازه | 2 قاشق سوپخوري |
طرز تهيه:
ابتدا گريپ فروت ها را شسته و پوست آنها را جدا مي كنيم، سپس يك لايه نازك داخل پوست گريپ فروت ها را جدا كرده، پوست گريپ فروت را به صورت گل در آورده و يا به دلخواه قالب زده در ظرفي مقداري آب ريخته و روي حرارت قرار مي دهيم تا به جوش آيد. پوست گريپ فروت ها را در آب جوش ريخته، چند جوش كه زد، در آبكش مي ريزيم. اين كار را دو الي سه بار تكرار مي كنيم. تا تلخي آن گرفته شود و به مدت بيست و چهار ساعت در اب سرد خيس مي كنيم. شكر و آب را با هم مخلوط كرده، روي حرارت ملايم قرار مي دهيم. زماني كه شربت كاملاً قوام آمد و غليظ شد. پوستهاي گريپ فروت آماده را داخل شربت ريخته سپس آبليمو را اضافه مي كنيم و به مدت ده الي پانزده دقيقه روي حرارت ملايم قرار مي دهيم. پس از چند جوش مربا آماده است. پس از سرد شدن مربا آن را در ظرف مورد نظر ريخته و در جاي خنك نگهداري مي كنيم.