0

مرغ کنتاکی با مخلفات

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

مرغ کنتاکی با مخلفات
سه شنبه 11 اسفند 1388  11:04 AM

مواد لازم: 
 
 مرغ درشت 1 عدد
زعفران آبکرده به مقدار دلخواه
نمک و فلفل به میزان لازم
قارچ 200 گرم
پیاز درشت 1 عدد
گوجه بزرگ 3 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:


مرغ را تمیز می شوئیم اما پوست آن را نمی کنیم چون هم مرغ خشک نمی شود و هم بعد از پخت ظاهر خوبی پیدا می کند سپس تمام سطح مرغ را زعفران می مالیم و چند ساعت در یخچال قرار می دهیم. قارچ و پیاز و فلفل دلمه و گوجه فرنگی ها را بصورت چهارگوش ریز خرد می کنیم. در کمی روغن با حرارت زیاد تفت می دهیم تا آب نیاندازد و در صورت تمایل مقدار کمی رب گوجه فرنگی هم اضافه کرده و با سایر مواد تفت می دهیم.
وقتی تقریبا موادمان پخته شد مقدار کمی هم از زعفران و تمام آبلیمو را به مواد افزوده و از روی حرارت برمی داریم. مقداری از موادمان را در شکم مرغ می ریزیم و شکمش را با نخ می دوزیم سپس سیخ جوجه گردان فر را برمی داریم و در مرغ فرو می کنیم بطوری که وزن مرغ در همه جهات یکنواخت باشد. سپس پاهای مرغ را با نخ به هم می بندیم. و بالهایش را هم از پشت با نخ به هم می بندیم و در فر قرار می دهیم. زیر مرغ ظرف پیرکسی را که کمی آب در آن ریخته ایم قرار می دهیم تا هم مرغ خشک نشود و هم آبش در این ظرف بچکد. گریل فر را روشن کرده و می گذاریم تا در حدود 2 تا 3 ساعت مرغ بچرخد و روی آن کاملاً طلایی شود. سپس مرغ از جوجه گردان درآورده و در ظرف پیرکس قرار می دهیم و روی ظرف را با فویل می پوشانیم و در فر قرار می دهیم و شعله پائین فر را روشن کرده و می گذاریم تقریباً یکساعت در فر بماند سپس آن را درآورده و باقیمانده مخلوط  قارچ و پیاز را دور مرغ می ریزیم و مجددا در فر بمدت نیم ساعت قرار می دهیم. در آخر آب مرغ باید به اندازه نصف استکان یا کمتر باشد. سپس مرغ را در ظرف دلخواه قرار داده و مخلوط قارچ و آب مرغ را دورش می ریزیم.
تشکرات از این پست
papeli
دسترسی سریع به انجمن ها