نام : محمود (عباس
نام خانوادگي : كريمي
نام پدر : تقي
سال تولد : سال 1347
محل تولد : تهران
شغل : آزاد و مرتبط با فعاليتهاي صنعتي
شرح مختصر از زندگي ايشان : بنده در سال 1370 ازدواج نمودهام و داراي دو فرزند مي باشم، پسرم10 سال و دخترم 3 ساله ميباشد در خصوص خانواده پدري نيز پدرم در سال 1361 درعمليات فتحالمبين در دشت عباس مفقودالاثر شدهاند و برادرم ابوالفضل كريمي نيز در كربلاي 5 شلمچه در سال 65 به درجه رفيع شهادت نائل آمدهاند. داراي سه برادر به نامهاي احمد، محمد و حسين ميباشم
سوابق كاري : بعد از فوت پدر در كنار تحصيل ، كار (در مشاغلي همچون نجاري، بنائي و....)ومداحي.
تحصيلات ايشان : دانشجوي مديريت صنعتي دانشگاه علامه طباطبائي بوده اند و تعداد 74 واحد درسي نيز گذراندهاند اما از آنجائيكه حضور در جبهه فرهنگي را مقدمتر دانسته اند به سراغ مطالعات مرتبط با بحثهاي فرهنگي و به ويژه مداحي رفته اند و در اين زمينه به كسب معارف اسلامي پرداخته اند.
سابقه ورزشي :
1-داراي كمربند سياه دان دو در رشته جودو
2-در رشته شين ذن كاراته نيز كمربند سياه، دان 5
3- علاقمند به ورزش شنا
سابقه شروع مداحي : اولين بار در حاليكه خردسال بوده اند ،روي پاي مرحوم كافي نشسته اند و روضه خوانده اند. الان نيز كه بحول و قوة الهي در خدمت اهل بيت (عليهم السلام ) مي باشند
ايشان در مورد سابقه تسلط در دستگاههاي موسيقي گفتند : هر صدايي در يك دستگاه موسيقي ادا ميشود مثلاًً صداي گريه بچه و حتي كوچكترين صداهايي كه شما ميشنويد. علت آشنايي من نيز با دستگاههاي موسيقي به اين برميگردد كه چون بنده قاري قرآن بودهام و در تلاوت قرآن رعايت دستگاههاي موسيقي، رديف ها و ... بسيار حائز اهميت ميباشد، به مدد كلام وحي در اين زمينه مهارتهايي به دست آوردهام جا دارد در اينجا از اساتيد خود نيز يعني حاج حميد آقاي مدِقّ و حاج علي آقاي اربابي نيز ياد نمايم كه اميدوارم در هر كجا ميباشند در سايه اهل بيت (عليهم السلام ) سربلند و پيروز باشند.
اشعار در مداحيها : بيشتر شعرها را خودم ميگويم مثلا همين شعر عشق يعني كه شما گفتيد را هم بخاطر دارم كه روي موتور در حالت گريه سرودهام. دوستي دارم به نام آقاي م.ش كه ايشان با من سر كار ميآمد و اغلب اوقات روي موتور به ثبت اشعار ميپرداخت.
نام سايت: سايت « فطرس » ( فطرس فرشتهاي بود كه بالهايش بر اثر قهر خداوند متعال سوخته شده بود و در روز ولادت حضرت سيدالشهدا (عليه السلام ) به همراه خيل كثيري از ملائك به زمين آمد و خود را به قنداقه حضرت ابيعبدالله متبرك نمود و خداوند به احترام ارباب بالهاي فطرس را به او عطا فرمود. فطرس در آسمانها به پرواز درآمد و ميگفت: كيست مثل من كه آزاد شدة حسينم؟ و از آن روز فطرس عهد كرد كه سلام عاشقان حضرت ابيعبدالله (عليه السلام ) را به مولا برساند و چون كار فطرس ابلاغ سلام است). كار سايت فطرس نيز ابلاغ معارف اهل بيت (عليهم السلام ) است، انشاء الله