0

توجه به تیم امید کافی نیست

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

توجه به تیم امید کافی نیست
یک شنبه 2 اسفند 1388  9:33 AM

سرمربی تیم فوتبال امید با بیان اینکه برای موفقیت در بازیهای آسیایی به توجه و حمایت بیشتری از سوی فدراسیون فوتبال و کمیته المپیک نیاز داریم گفت: در یکسال گذشته حمایتهای این دو مجموعه از تیم امید کافی نبوده است.

غلامحسین پیروانی ضمن بیان این مطلب افزود: نمی خواهم بگویم فدراسیون فوتبال و کمیته المپیک تاکنون حمایتی از تیم امید نداشته اند و روی این تیم سرمایه گذاری نکرده اند اما این حمایت ها برای تیمی که قرار است در بازیهای آسیایی گوانگجو با تیم هایی نظیر کره ، ژاپن، چین، عربستان، بحرین و عراق و ... رقابت کند کافی نیست.

پیروانی تصریح کرد: بنده اهل بهانه جویی و کم کاری نیستم ولی اعتقاد دارم باید متناسب با اهدافی که تیم امید دارد به این تیم توجه کرد.

سرمربی تیم امید خاطرنشان کرد: اگر بخواهم واقعیت را در مورد حمایت های فدراسیون از برنامه های تیم امید ظرف یکسال گذشته داشته باشم باید بگویم این توجه متوسط بوده ؛ نه خوب و نه بد.

پیروانی با بیان اینکه در طول یکسال گذشته با برپایی نزدیک به 14 مرحله اردوهای مقطعی توانسته ایم با ارزیابی 180 بازیکن رده سنی امید، 30 بازیکن را برای تیم امید انتخاب کنیم و استخوانبدی این تیم را بشناسیم ، تصریح کرد : بنده به کارم اعتقاد دارم و اطمینان دارم درصورتی که تیم امید بیش از این مورد توجه قرار بگیرد می توانیم در بازیهای آسیایی روی سکو بایستیم .

وی با بیان اینکه بازیهای آسیایی چین بخشی از اهداف تیم امید را تشکیل می دهد و هدف اصلی این تیم صعود به بازیهای المپیک لندن است اظهار داشت: تیم امید برای اولین بار از چهار سال قبل کار خود را برای المپیک آغاز کرده و اعتقاد دارم اگر از برنامه های این تیم حمایت شود می توانیم بعد از نزدیک به 40 سال به المپیک صعود کنیم .

سرمربی تیم فوتبال امید با بیان اینکه برای آمادگی کامل جهت بازیهای آسیایی حداقل به 40 بازی تدارکاتی ظرف 9 ماه باقی مانده تا این بازیها نیاز داریم اظهار داشت: امیدوارم فدراسیون فوتبال شرایط لازم برای برگزاری این دیدارها و حضور بازیکنان تیم امید در تورنمنت های مختلف که می تواند موجب ارتقاء سطح فنی و تجربی بازیکنان شود را فراهم کند.

پیروانی درپایان متذکر شد: قرارداد من با فدراسیون فوتبال تا یکماه دیگر به پایان می رسد و برای ادامه همکاری با فدراسیون باید شرایطم را با مسئولان فدراسیون درمیان بگذارم و تنها درصورت دستیابی به توافق های لازم، قراردادم را با تیم امید تمدید خواهم کرد.

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها