0

سوپ گوشواره

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

سوپ گوشواره
سه شنبه 27 بهمن 1388  12:03 PM

مواد لازم :
نخود : 1 لیوان
گوشت چرخکرده : 300 گرم
قلم گوساله : 1 عدد کوچک
جعفری و گشنیز : به مقدار لازم 
پیاز: 1 عدد
ماکارانی گوش ماهی : به مقدار لازم
رب ونمک وفلفل :به مقدار لازم
سیر کوبیده شده : 5 حبه
سرکه سفید: 1 لیوان
آرد : 1 قاشق غذاخوری 
طرز تهیه :
نخود را با قلم بار کرده تا بپزد - پیاز را با کمی روغن سرخ کرده و بعد گوشتهای قلقلی شده رادرون آن سرخ کرده و رب را اضافه میکنیم و 1 قاشق آرد را هم می افزائیم بعد نخود وآب قلم را داخلش می ریزیم و میگذاریم جا بیفتد بعد سبریهای گفته شده را ریز کرده وداخلش میریزیم همچنین ماکارونی ها را تا کاملا بپزد وقتی که سوپ کاملا جا افتاد آماده خوردن است توجه داشته باشید که چاشنی این سوپ سیر وسرکه است که باید سیرهای کوبیده را درون سرکه از 3 ساعت قبل ریخته تا کاملا تندی سیر به سرکه برسد بعد به میزان دلخواه درون سوپ ریخته ومیل نمائید.
تشکرات از این پست
sifalaw
دسترسی سریع به انجمن ها