بریانی اصفهان
مواد لازم :
گوشت گوسفند 500 گرم
جگر سفید 200 گرم
ادویه 2 قاشق مرباخوری
جگر سفید 1 عدد
پیاز 4 عدد
زردچوبه قدری
فلفل قدری
نمك قدری
طرز تهیه :
گوشت گردن گوسفند باشد , اگر موجود بود , جگر سفید گوسفند پخته و چرخشده باشد , ادویه اصفهانی باشد , نان سنگك باشد .
گوشت را با 2 عدد پیاز و ادویه می گذاریم بپزد , جگر سفید را هم پس از
پختن چرخ و سرخ می كنیم , گوشت پخته شده را با 2 عدد پیاز باقی مانده چرخ
می كنیم و نمك و فلفل و زرد چوبه را به میزان لازمه و علاقه شخصی به گوشت
اضافه می كنیم و با هم مخلوط می كنیم , سپس در یك تابه كوچك و یا كفگیر
مخصوص بریانی اصفهانی , كمی روغن ریخته بطوریكه كف آن چرب و داغ شود , هر
بریانی را به اندازه همبرگر یا به شكل بیضی كف ظرف پهن می كنیم و روی
حرارت می گیریم كمی كه داغ شد روی یك تكه نان سنگك یك قاشق از آب غلیظ
گوشت می ریزیم كه فقط نان كمی مرطوب شود , بعد دارچین روی نان مرطوب ریخته
و بریانی را روی نان بر می گردانیم و مقداری سبزی معطر ( ریحان , نعناع و
ترخان خشك و پودر شده ) روی آن می ریزیم , در پایان مقداری جگر پخته و سرخ
شده كنار بریانی میریزیم .در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذای سنتی
برای 4 تا 6 نفر کافیست .