0

جلسه دايي با بازيكنان درباره دربي 70

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

جلسه دايي با بازيكنان درباره دربي 70
جمعه 5 فروردین 1390  3:40 PM

جلسه دايي با بازيكنان درباره دربي 70
 

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در جلسه‌اي با بازيکنان درباره دربي 70 و برنامه‌هايش در سال 90 گفت‌وگو کرد.


 شکست تلخ تيم فوتبال پرسپوليس تهران در روزهاي انتهاي سال 1389 مقابل ملوان بندر‌انزلي باعث شد تا علي دايي با ناراحتي فراوان با پرسپوليسي‌ها در فرودگاه خداحافظي کند.

 اما با شروع تمرينات پرسپوليسي‌ها در سال 90 علي دايي در جلسه‌اي ويژه با بازيکنان به مدت 2 ساعت با آنها اتمام حجت کرد.در اين جلسه دايي در خصوص دربي 70 که قرار است 10 فروردين‌ماه برگزار شود با بازيکنان به گفت‌وگو پرداخت همچنين درباره اهدافش در سال 1390 در سه جام با بازيکنان به گفت‌وگو پرداخت. در اين جلسه دايي حتي به بازيکنان اجازه داد که هر کدام نيز اگر نظر خاصي را دارند اعلام کنند.

 * با شروع تمرينات پرسپوليسي‌ها در سال 1390 علي دايي برنامه‌ يک هفته‌اي را به بازيکنان داد. تا زمان تمرين و ساير مسايل را قبل از دربي 70 رعايت کنند در اين برنامه ساعات تمرين نحوه تمرينات و جلسات و مسائل مختلف ذکر شده است.

 * با توجه به برگزاري دربي 70 در تاريخ 10 فروردين همچنين قرار است جلسه‌اي مابين حبيب‌ کاشاني، بازيکنان و علي دايي در خصوص مسائل مختلف برگزار شود اين جلسه به احتمال فراوان روز هشتم فروردين برگزار خواهد شد.

 * با وجود اينکه پرسپوليسي‌ها در ايام نوروز سه روز تعطيل بودند اما با دستور دايي، وحيد هاشميان و عليرضا محمد تمرينات اختصاصي خود را زير نظر مولايي مربي بدنسازي پرسپوليس دنبال کردند تا به مرز آمادگي براي دربي 70 برسند.
 محمد و هاشميان صبح‌ها و بعدازظهر‌ها در ورزشگاه درفشي‌فر تمرين کردند.

 

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها