دسر فروماژ پرتقال
سه شنبه 20 بهمن 1388 2:59 AM
این روزها خانمهای با سلیقه در هر رفت و آمدی به منزل دوستان با دسر جدیدی مواجه میشوند و بازار دسرسازی داغ داغ است. از آنجا كه فصل پرتقال است مناسب دیدیم آموزش یك دسر مخصوص با استفاده از پرتقال برایتان ذكر كنیم .
نام این دسر فروماژ پرتقال است و این دستور برای 6 - 5 نفر كافی است.
شكر: یك و یك چهارم پیمانه (200 گرم)
وانیل: یك چهارم قاشق چایخوری
آب پرتقال: 5 پیمانه (380 گرم)
خامه پاستوریزه: یك پیمانه (200 گرم)
رنده پوست پرتقال: نصف قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ، شكر و وانیل را با همزن میزنید تا كرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم كرده و در یك دوم پیمانه آب جوش حل كنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط كرده و شكر را به آب پرتقال اضافه كنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه كرده و مجددا مخلوط كنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه كنید. مایه كاملاً صاف و یكدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت كه كرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال كافی نباشد دسر شما خودش را نمیگیرد. برای این منظور 4 ساعت ماندن در یخچال معمولا كافی است.
طرز تهیه دسرهای خوشمزه و لذیذ
خلال پوست پرتقال خشك 100 گرم
میتوانید از پوست پرتقال تازه نیز در حدود نیم كیلوگرم استفاده كنید. برای تهیه خلال بخش سفید پوست پرتقال را از آن جدا كرده آن را به صورت نوارهای باریك خلال كنید.
طرز تهیه:
خلالها را پاك كنید و بشویید و مدت 3 ساعت در آب گرم خیس كنید تا تازه و نرم شوند. در این مدت چند بار آب آنرا عوض كنید. (از این به بعد با خلال تازه هم مثل خلال خشك رفتار میكنیم. ) مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. خلالها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند جوش بزند.سپس خلالها را در آبكش بریزید و با آب سرد بشویید. این عمل را برای 3 تا 4 بار تكرار كنید تا تلخی خلالها گرفته شود.شكر را با سه لیوان آب پرتقال روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.بعد از اینكه شكر كاملا حل شد و چند جوش خورد، خلالها را داخل شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم شربت قوام بیاید. این مربا خوشرنگ و معطر بوده به ادویه دیگری نیاز ندارد.