شله زرد
شنبه 10 بهمن 1388 8:58 AM
مواد لازم:
طرز تهيه:
آب را بجوشانيد برنج را داخلش ريخته و بگذاريد با برنج يك جوش بزند. سپس شعله را كم كنيد اين مرحله زمانبر است هر چند دقيقه بايستي شله زرد را هم زنيد. صبر كنيد تا برنج كاملاً له شود و آب آن نيز غليظ شود. زعفران را در آب جوش ريخته و دم كنيد. در اين مرحله گلاب، زعفران و شكر را اضافه كنيد. همين طور خلال بادام را بريزيد.خلال بادام 2 تا 3 قاشق غذاخوري كافيست البته هر چه خلال بادام بيشتر باشد خوشمزه تر است. ميزان زعفران به قدري باشد كه رنگ زرد ملايم ايجاد شود. شله زرد را هم زنيد تا شكر حل شود و حالت ژله اي پيدا كند. در اين صورت غذا آماده است و مي توانيد زير شعله را خاموش كنيد.
شله زرد را در ظروف مورد نظر بريزيد وقتي كمي سرد شد و رويش بست با دارچين يا خلال و پودر پسته يا خلال بادام تزيين كنيد.