0

سوپ شلغم

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

سوپ شلغم
شنبه 10 بهمن 1388  8:53 AM

مواد لازم:

  • شلغم نگيني خرد شده 2 عدد
  • هويج نگيني خرد شده 2 عدد
  • كلم برگ سفيد 2 پيمانه
  •  مرغ 200 گرم
  • آرد 2 قاشق غذاخوري
  • پياز نگيني خرد شده 1 عدد
  • آب مرغ 2 ليوان
  • سبزي گشنيز 200 گرم
  • جوپرك 1 پيمانه
  • كره 100 گرم
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه:

ابتدا قابلمه را گرم كنيد بعد كره را در قابلمه انداخته تا باز شود، نبايستي كره بسوزد. پياز را تفت دهيد در حدي كه آبش گرفته شود. در سوپ ها معمولاً پياز را طلايي نمي كنند و فقط در حدي كه پياز سبك شود. شلغم، هويج و كلم برگ سفيد را به پياز اضافه كنيد همين طور نمك و فلفل را بريزيد و بگذاريد با 3 ليوان آب بپزد. سبزي را بعد از 20 دقيقه اضافه كنيد. و درب قابلمه را نبنديد وگرنه رنگ سبزي تغيير مي كند. بعد از سبزي جوپرك را اضافه كنيد.

مرغ را با كرفس، پياز، سير و هويج بپزيد و مرغ را ريش ريش كرده يا با قيچي آشپزخانه به قطعات كوچكي ببريد و بدون اين مواد به سوپ اضافه كنيد. در صورت تمايل مي توانيد به جاي مرغ از بال و گردن مرغ هم استفاده كنيد.

براي طعم بهتر و ايجاد لعاب مي توانيد آرد گندم و آرد برنج را مخلوط كرده در آب سرد حل كنيد و در 10 دقيقه آخر پخت، آرد را همراه آب مرغ به سوپ اضافه كنيد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها