با توجه به اينكه اين ديدار تحت نظارت كنفدراسيون فوتبال آسيا برگزار شده است، كميته انضباطي اين كنفدراسيون در اين رابطه تصميم گيري خواهد كرد، اما با توجه به وجود بند تخلفات حرفه اي در آئين نامه كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ايران، اين بازيكن را احضار خواهيم كرد و به شدت با او برخورد مي كنيم
دروازه بان تيم پرسپوليس با راي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال به مدت سه جلسه از همراهي تيمش در مسابقات رسمي محروم شد.
عليرضا حقيقي در پي حركتي كه در هفته بيست و سوم ليگ برتر فوتبال ايران در مقابل تماشاگران تيم شاهين بوشهر انجام داد با اين محروميت مواجه شده است. البته اين محروميت با احتساب چند جلسه محروميتي است كه حقيقي به طور موقت به آن محكوم شد.
حقيقي همچنين بايد مبلغ 300 ميليون ريال نيز به عنوان جريمه نقدي پرداخت كند. بنا بر سخنان مجتبي شريفي رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال، حقيقي در بازي تيم پرسپوليس در مقابل ملوان كه روز يكشنبه هفته آينده در چارچوب هفته بيست و هفتم ليگ برتر برگزار مي شود نمي تواند درون دروازه سرخپوشان قرار بگيرد، اما در شهرآورد تيمهاي استقلال و پرسپوليس در روز 10 فروردين ماه سال آينده فرصت بازي را خواهد داشت.
شريفي تاكيد كرده است كه با توجه به تعهدي كه حقيقي در كميته انضباطي امضا كرده است در صورت تكرار چنين اعمالي از سوي وي، بايد رابطه خود را با فوتبال قطع كند.
رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال همچنين در خصوص تخلف حقيقي در بازي تيمش مقابل الوحده امارات گفت: با توجه به اينكه اين ديدار تحت نظارت كنفدراسيون فوتبال آسيا برگزار شده است، كميته انضباطي اين كنفدراسيون در اين رابطه تصميم گيري خواهد كرد، اما با توجه به وجود بند تخلفات حرفه اي در آئين نامه كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ايران، اين بازيكن را احضار خواهيم كرد و به شدت با او برخورد مي كنيم.
« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد » سقراط