0

وعده پيروزي مقابل الوحده در نشست خبري با تاخير

Mehdi900
Mehdi900
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6667

وعده پيروزي مقابل الوحده در نشست خبري با تاخير
سه شنبه 24 اسفند 1389  5:58 PM

سرمربي پرسپوليس گفت: نگران جريمه شدنم نيستم و فوقش جريمه مي‌شويم.

علي دايي امروز با تأخير يک ساعته، خود را به هتل محل برگزاري نشست خبري قبل از ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و الوحده رساند با عذرخواهي از خبرنگاران، ماندن در ترافيک تهران و شلوغي شب چهارشنبه سوري را علت تاخيرش اعلام کرد.

دايي در مورد بازي فردا گفت:‌ الوحده از تيم‌هاي خوب امارات محسوب مي‌شود. اين تيم بازيکنان خارجي با کيفيت و چند ملي‌پوش در ترکيب خود دارد. آنها به دليل مساوي در بازي قبل براي گرفتن 3 امتياز اين تيم مي‌آيند و ما هم چون مقابل الاتحاد بازي را واگذار کرديم سعي مي‌کنيم بازي فردا را با پيروزي پشت سر بگذاريم.

وي در مورد ترکيب پرسپوليس گفت: ترکيب را در بازي مي‌بينيد. اين موضوع به شرايط بازي و آمادگي بازيکنان بستگي دارد. ما مي‌خواهيم بهترين ارنج را داشته باشيم تا در بازي فردا به پيروزي برسيم.

دايي در مورد مصدوم و محرومان تيمش در بازي مقابل الوحده تاکيد کرد:‌ محروم نداريم اما تا دلتان بخواهد مصدوم داريم. از هاشميان تا ساير بازيکنان مصدوم.

سرمربي پرسپوليس با بيان اينکه فشردگي بازي‌ها باعث مصدوم شدن بازيکنانمان شده است، گفت: در حال حاضر ببينيد که از چند بازيکن خوب خود براي استفاده از ليگ برتر محروم هستيم. با اين حال کادر پزشکي سعي کرده 2 تا 3 بازيکن را به بازي فردا رسانده تا از نفرات خوبمان استفاده کنيم.

دايي يادآور شد: به نظر من هر 4 تيم گروه همچنان شانس صعود دارند. تا به حال تنها يک بازي انجام شده و 5 بازي ديگر باقيمانده است. سعي مي‌کنيم از بازي فردا 3 امتياز را بگيريم تا مشکلاتمان حل شود.

وي در پاسخ به سؤال ديگري مبني بر اينکه نتيجه اين ديدار را چگونه پيش‌بيني مي‌کند، گفت: نتيجه را پيش‌بيني نمي‌کنم اما قول مي‌دهم که فردا بازي را از الوحده مي‌بريم.

دايي در پاسخ به اين سؤال که آيا با تاخير در محل نشست خبري نگران جريمه شدنش نيست، اظهار داشت: اتفاقي است که افتاده و يک ساعت و نيم در ترافيک مسيري ماندم که تنها يک ربع زمان مي‌خواهد. نگراني چه چيز را داشته باشم، فوقش جريمه مي‌شويم. من نگران بازي‌هاي تيمم هستم نه اين مسئله.

« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها