غلامرضا رضايي: امسال مدام در اردوهاي مختلف بودم/باخت به الاتحاد را جبران مي کنيم
سه شنبه 24 اسفند 1389 3:42 PM
الوحده يکي از تيم هاي خوب امارات است ولي پرسپوليس در روز چهارشنبه فقط به کسب پيروزي فکر مي کند و بازيکنان تيم ما از انگيزه بالايي برخوردار هستند تا به مردم عيدي دهند. به هر ترتيب با شکست تيم الوحده مي توانم باخت بازي نخست به تيم عربستاني را جبران کنيم. |
غلامرضا رضایی مهاجم پرسپولیس در مورد آخرین وضعیتش گفت:«در حال حاضر وضعیت مصدومیتم رو به بهبودی است و امیدوارم فردا از نظر جسمانی در شرایط مناسبی باشم تا بتوانم برابر الوحده امارات بازی کنم.»او ادامه می دهد:« خیلی دوست دارم که فردا برای پرسپولیس بازی کنم و فکر نمی منم مشکل خاصی داشته باشم.» رضایی در خصوص تشدید مصدومیت خود تاکید می کند:« من در سال 89 دائما در اردوهای مختلف بوده ام و از این بابت با یک مصدومیت جدی روبرو شدم. اگر کمی به خودم استراحت می دادم شاید امروز در شرایط بهتری قرار داشتم.» او در خصوص تیم الوحده امارات می گوید:« الوحده یکی از تیم های خوب امارات است ولی پرسپولیس در روز چهارشنبه فقط به کسب پیروزی فکر می کند و بازیکنان تیم ما از انگیزه بالایی برخوردار هستند تا به مردم عیدی دهند. به هر ترتیب با شکست تیم الوحده می توانم باخت بازی نخست به تیم عربستانی را جبران کنیم. تیم ما در شرایط مناسبی قرار دارد و امیدوارم که بازیکنان مصدوم تیم ما به بازی روز چهارشنبه برسند. متاسفانه تیم ما بخاطر فشار بالای بازی ها خسته است ولی قول می دهم تیم پرسپولیس برنده شود.» |
« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط