0

پیامک های عاشقانه

ketabdar
ketabdar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 34

پیامک های عاشقانه
دوشنبه 5 بهمن 1388  5:37 PM

ـ در ميان رفقا اشرف دلدار تويي ، در ترازوي وفا من کم و بسيار تويي .

ـ اين که مدام به سينه ات مي کوبد قلب نيست ! ماهي کوچکيست که طعم تنگ آزارش مي دهد و بوي دريا هوائيش کرده ، قلب ها همه نهنگند . در اشتياق اقيانوس !

ـ هر روز صبح و هر شب قبل از خواب اين کلمات رو بگو . يک هفته نمي کشه آدمي ميشي که همه با يک نگاه عاشقت ميشن : موفقيت ، ثروت ، زيبايي ، آرامش ،جديت ، فکر ، اميد ، شوق ، ايمان ، مهر ، انرژي ، محبت ، دوستي ، پافشاري .

ـ چه کنم ؟ چاره کجاست ؟ سهم من در دل اين ويراني يک سبد بي تابي است غم من تا به گل لاله سرخ دو شقايق باقيست ديده ام باراني است .

ـ سحرگاهان که شبنم آيتي از پاک بودن را به گل ها هديه مي بخشد به آن محراب پاکش آرزو کردن برايت : خوب ديدن ، خوب بودن ، خوب ماندن را .

ـ نيمکت چوبي کهنه نم گرفته زير بارون ، زير سقف بي قرار شاخه هاي بيد مجنون ، ابر بي طاقت پاييز مثل من چه بي ستارست ، مثل من شکسته از اين نامه هاي پاره پار ست .

ـ ترک ما کردي برو هم صحبت اغيار باش ، با ما چون نيستي با هر که خواهي يار باش .

ـ ز چشمت اگر چه دورم هنوز ... پر از اوج و عشق و غرورم هنوز ، اگر غصه باريد از ماه و سال ... به ياد گذشته صبورم هنوز .

ـ با من که شکسته ام کمي راه بيا بالي بگشا و گاه و بيگاه بيا ، آزرده مشو بيا گناه از من بود گفتم که مقصرم تو کوتاه بيا .

ـ تو را مي خواستم تا در جواني نميرم از غم بي همزباني ، غم بي همزباني سوخت جانم چه مي خواهم دگر زين زندگاني ؟!

ـ قدر زمان حال را بدانيد که گذشته بر نمي گردد و آينده شايد نيايد .

ـ در هر سرنوشتي ، رازي مهم فرو نهفته است .

ـ به هنگام باز ايستادن تنفس ، نفس از تکرار پي در پي آزاد مي شود و تلاش براي آزادي از زنداني مخوف و اوج گرفتن در فضايي گسترده و پر از آثار حيات به سوي پروردگار ادامه مي يابد ، تا بي پرده به وصال برسد .

ـ در ميان دو تن دشمني ميفکن ، که ايشان چون صلح کنند تو در ميانه شرمسار باشي .

ـ اگر دشمنت با روي خوش نزديکت شد ، در برابرش خموش باش و تنهايش بگذار .

ـ مي دانم روزي با تن خسته و خيس ، سوار بر قطرات درشت باران بر ناودانهاي چشمم فرود مي آيي در ميان انبوه مژگانم ميزبان خواهم بود و در آن لحظه چشمانم را براي هميشه مي بندم تا ديگر دوريت را حس نکنم .

ـ عشق ورزيدن ضمانت تنها نشدن نيست .

ـ يادگارهاي سبز سالهاي بهار افشان تيک تيک لحظه هاي دور از تو و عبور غريبانه ترين چکاوک هاي عاشق ... مسافر ! انتقام غريبي است رفتنت !

ر
نیک نژاد
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها