پیامک های عاشقانه
دوشنبه 5 بهمن 1388 5:32 PM
ـ هر چه بلند پروازتر باشيد تپش دلتان کمتر خواهد شد .
ـ اگر ديگران را با زيباترين منشها و صفات بخوانيم چيزي از ارزش ما نمي کاهد بلکه او را دلگرم ساخته ايم آنگونه باشد که ما مي گويم .
ـ آنکه درست سخن نمي گويد داناترين هم که باشد همگان بي سوادش مي پندارند .
ـ هيچ گاه در برابر فرزند ، همسرتان را بازخواست نکنيد .
ـ ناتوان ترين آدميان ، آناني هستند که نيروي بدني خويش را به رخ ديگران مي کشند .
ـ صدها راه براي پند و اندرز دادن وجود دارد ، اما بيشتر بدترين گونه آن ، که همان رو راست گفتن است را بر مي گزينيم .
ـ هيچ کس و هيچ چيز نمي تواند مانع پويندگي ما شود .
ـ اگر آماده نباشيم ارزشمندترين زمان ها را نيز از دست خواهيم داد و کسي که آماده نيست بخت کمتري براي پيروزي خواهد داشت . آمادگي يعني بروز بودن در هر حرفه و کاري .
ـ کار ، بهترين تسکين دهنده ، افکار پريشان و غم است .
ـ کودکي که گناه خويش را بدون پرسش ما به گردن مي گيرد در حال گذراندن نخستين گام هاي قهرماني است .
ـ آينده جوانان را از روي خواسته ها و گفتار ساده ايشان ، مي توان پي برد ، نپنداريم که ميزان دارايي و يا امکانات آنها ، دليلي بر پيروزي و شکست آنهاست ، تنها مهم خواسته و آرزوي آنهاست .
ـ افتخار در خشک کردن اشک است ، نه در جاري کردن آن .
ـ فراموش نشدني ترين اندرزها آنهايست که اندوهي فراوان براي به دست آوردنشان کشيده ايم .
ـ دوستان را ياد کردن عار نيست . قيمت کاغذ که صد دينار نيست . دوستان را ياد کن تا زنده اي ، بعد مردن دوستي در کار نيست .
ـ هر کجا دور از تو باشم نازنين غربت نشينم ... هر کجا پايت گذاري خاک نرم آن زمينم .
ـ دلم تنگ است دلم تنگ است دلم اندازه حجم قفس تنگ است سکوت از کوچه لبريز است ، صدايم خيس و باراني است نمي دانم چرا در قلب من پاييز طولاني است .
ـ سرگشته ام از اين همه راهي که ندارم گاهي که تو را دارم و گاهي که ندارم ، من مانده ام و لايق تيغي که نبودم من مانده ام و فرصت آهي که ندارم .
ـ ياد ياران هر کجا باشد بر ما واجب است . ما رفيق نارفيق شهر غم ها نيستيم .
ـ بلور اشک هاي من همان آغاز تنهايي است ، مرور خاطرات دل عجيب تکرار زيبايي است.
ر