0

پیامک های عاشقانه

ketabdar
ketabdar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 34

پیامک های عاشقانه
دوشنبه 5 بهمن 1388  5:16 PM

ـ شانه هاي عاشقان گر تکيه گاه اشک هاست ، پس چرا بر شانه ام اشکي نميريزد کسي .

ـ نمي دونم چون عزيزي دوستت دارم يا چون دوستت دارم عزيزي .

ـ ديگه رو خاک وجودم نه گلي هست نه درختي ، لحظه هاي بي تو بودن مي گذره اما به سختي .

ـ غرق ترانه مي شوم از نگاه گاه گاه تو . کاش خانه اي بنا کنم در حوالي نگاه تو .

ـ همين امروز دوستم بدار ، شايد فردايي نباشد .

ـ باز آمدنم به خدمتت دير نشد ، انديشه مکن دلم ز تو سير نشد ، يک موي تو را به عالمي نفروشم ، تو جان مني ، کسي ز جان سير نشد .

ـ اگه باهات نبودم برات که بودم ، اگه چشات نبودم نگات که بودم ، اگه حرفات نبودم صدات که بودم ، اگه خودت نبودم فدات که بودم ...

ـ تا تو هستي زندگي هست ، عاشقي هست ، حرمت عاشقي هست ، تا تو هستي لحظه ها همه عزيزن . ديگه هرگز نمي زارم اشکا از چشات بريزن .

ـ پشت پلکم عکستو نقاشي کردم گلکم ، تو رو مي بينم تا وقتي چشم مي بندم گلکم ، اي پيام اين تبسم که رو لبهاي منه ، خيلي وقته که به گريه ام مي خندم گلکم .

ـ اگر چه نازنينان را وفا نيست ، گلستاني چو باغ آشنا نيست ، اگر بر رخ هفتم پا گذارم ، دلم يک لحظه از يادت جدا نيست .

ـ اون منم که عاشقونه شعر چشماتو مي گفتم ... هنوز هم خيس مي شه چشمام وقتي يادتو مي افتم ...
هنوز هم مي ياي تو خوابم تو شباي پر ستاره ... هنوز هم مي گم خدايا کاشکي برگرده دوباره .

ـ به خاطر تو قلب پر از کينه ام را پر از لطف و صفا مي کنم . به خاطر تو همسفر باد مي شوم و به دنبال تو مي آيم ، به خاطر تو هزاران ماهي سرخ را در درياي عشقت رها مي کنم ، به خاطر تو لحظات پاياني عمر را از نو آغاز مي کنم .

ـ به پندار تو :
جهانم زيباست !
جامه ام ديباست !
ديده ام بيناست !
زبانم گوياست !
قفسم طلاست !
به اين ارزد که دلم تنهاست ؟

ـ گوني گوني دوستت دارم ، ولي قربونت گوني هاشو پس بده مال مردمه .

ـ عشق را با تو تجربه کردم ، اميد به زندگي را در تو آموختم . محبت را در قلب تو يافتم . اي شاپرک شبهاي تنهاييم با هر تپش قلبم مي گويم دوستت دارم .

ـ چشمان هميشه عاشقم در انتظار توست ، وقتي که مي گويي دوستت دارم اول روي اين جمله فکر کن شايد نوري را روشن کني که خاموش کردن آن به خاموش شدن او ختم شود .

ر
نیک نژاد
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها