0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال
پنج شنبه 26 آبان 1390  9:23 AM

آغاز اپراتور سوم از دوم آذر
 
 
ايتنا - ایرانیان در بهره‌برداری از نسل سوم موبایل که سال‌ها است در دیگر کشورها راه‌اندازی شده، معطل حمایت‌های وزارت ارتباطات از شرکتی شده‌اند که نه تجربه‌ای در این زمینه داشته و نه توانسته‌ به وعده‌های خود جامه عمل بپوشاند.
 
 
آغاز اپراتور سوم از دوم آذر


سونيتا سراب پور - سیم‌کارت‌های اپراتور سوم با قیمت ۱۲۴ هزار و ۸۰۰ تومان و با تعرفه دقیقه‌ای ۸۰ تومان عرضه می‌شود.
وزیر ارتباطات در مراسم افتتاح نمایشگاه تلکام سرانجام از تاریخ دقیق واگذاری سیم‌کار‌ت‌های اپراتور سوم خبر داد. اپراتوری که بیشترین تاخیر را در واگذاری سیم‌کار‌ت‌هایش داشته و تاکنون چندین بار عرضه سیم‌کارت‌های نسل سوم که صرفا به این اپراتور مجوز داده شده، به تعویق افتاده است.

رضا تقی پوردر تازه‌ترین وعده خود گفته است تا کمتر از ده روز دیگر سیم‌کارت‌های اپراتور سوم با قیمت ۱۲۴ هزارو ۸۰۰ تومان و با تعرفه مکالمه دقیقه‌ای ۸۵ تومان عرضه می‌شود.
سیم‌کار‌ت‌هایی که قرار است تکنولوژیک‌ترین شبکه موبایل را در کشور ارائه کنند و شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی– شستا- بدون سرمایه‌گذار خارجی پروانه بهره‌برداری از آن را در دست دارد.
اما شستای بی‌تجربه در راه‌اندازی اپراتور مخابراتی پیش‌بینی کارشناسان در بروز مشکلات فراوان در شروع کار این اپراتور را محقق کرد و نسل جدید موبایلی که قرار بود سال قبل در اختیار کاربران ایرانی قرار گیرد هنوز که هنوز است در دست کسی نیست.

این همه در حالی است که طبق پروانه اجازه بهره‌برداری از نسل سوم موبایل انحصارا تا دو سال فقط به این اپراتور تعلق دارد و اپراتورهای دیگر حق ارائه نسل سوم موبایل را ندارند و این در حالی است که هم همراه اول و هم ایرانسل از یک سال قبل توانایی ارائه نسل سوم موبایل را داشته‌اند این یعنی ایرانیان در بهره‌برداری از نسل سوم موبایل که سال‌ها است در دیگر کشورها راه‌اندازی شده، معطل حمایت‌های وزارت ارتباطات از شرکتی شده‌اند که نه تجربه‌ای در این زمینه داشته و نه توانسته‌ به وعده‌های خود جامه عمل بپوشاند.

پرسش‌هایی از جنس اپراتور سوم
در همین حال وزیر ارتباطات که در نمایشگاه تلکام در میان سیل سوالات خبرنگاران درباره اپراتور سوم و مشکلات اینترنت قرار گرفته بود،‌ گفته است که تفاوت نسل سوم ارتباطات سیار امکان مکالمه تصویری آن است.
رضا تقی پور که وزارت متبوعش یک تنه یک سال و نیم است در مقابل سیل انتقادها از اپراتور سوم و تاخیر در راه‌اندازی‌ آن ایستاده در همین حال زمان دوسال هم دوره حفاظت از این اپراتور را در نظر گرفته و این یعنی اپراتورهای دیگر تا سال ۱۳۹۲ اجازه بهره‌برداری از خدمات نسل سوم را ندارند.
این در حالی است که همه انتظار داشتند به دلیل تاخیر این اپراتور در راه‌اندازی این اجازه به دیگر اپراتورهای موجود در کشور داده شود تا نسل سوم را راه‌اندازی کنند.

وزیر ارتباطات همچنین یک دلیل عجیب برای قیمت بالای تعرفه مکالمات این اپراتور را اعلام کرده و آن بهره‌گیری از پهنای باند بالاتر است، این در حالی است که اپراتورها در بسیاری از کشورهای جهان تعرفه بالاتر را نه برای مکالمه که روی خدمات (‌اینترنت پرسرعت، مکالمه تصویری، دیدن فیلم و...) ارائه می‌دهند وگرنه بین مکالمه عادی یک سیم کارت با پهنای باند بالا و معمولی تفاوتی وجود ندارد.
هزینه هر دقیقه مکالمه با سیم کارت این اپراتور ۸۵ تومان است که تقریبا دو برابر هزینه مکالمه با سیم‌کار‌ت‌های اپراتورهای دیگر است و این هزینه به صورت خطی و نسبت به استفاده از پهنای باند هم افزایش می‌یابد.

به گفته وزیر ارتباطات، مشترک اپراتور سوم می‌تواند هزینه مکالمه را به صورت ثانیه‌ای یا دقیقه‌ای پرداخت کند.
در همین حال، ارائه این سیم کارت‌ها در حالی است که وزیر ارتباطات صحبتی از خدماتی که در ابتدا به کاربران ارائه می‌شود، نکرده است. بنا بر شنیده‌ها این اپراتور هم اکنون صرفا سرویس مکالمه عادی را ارائه می‌دهد و به مرور قصد دارد که سرویس‌هایی را به مشترکانش ارائه کند.

پرسش‌های دیگر از وزیر
رضا تقی‌پور از زمان به ریاست رسیدنش در وزارت ارتباطات حتی یک نشست خبری هم در جمع خبرنگاران برگزار نکرده بود، این نمایشگاه فرصتی شد تا خبرنگاران سوالات بی شمار خود را از وی آن هم در غرفه زیرساخت بپرسند. غرفه‌ای که شاید بعد از ترک وزیر ارتباطات، مسئولان غرفه مجبور شده باشند آن را دوباره مرتب کنند.

رضا تقی‌پور در پاسخ به سوال «دنیای اقتصاد» مبنی بر اینکه ایشان طی هفته گذشته خبر از برداشته شدن محدودیت اینترنت برای کاربران اینترنتی داده بودند اعلام کردند که این امکان تنها در صورت فراهم شدن امکان فنی قابل اجرا است و این طرح هم مربوط به شبکه ملی اطلاعات می‌شود.
از تقی پور این هفته نقل شده بود که قصد دارد محدودیت سرعت اینترنت برای کاربران خانگی را بردارد و به نظر می‌رسد شایعه‌ای بیش نبود.
تقی پور حالا افزایش سرعت را صرفا منوط به شبکه ملی اطلاعات کرده است. شبکه‌ای که معلوم نیست چه زمانی قرار است راه‌اندازی شود و جزئیات آن چیست، این در حالی است که حالا موضوع سرعت اینترنت مورد پرسش نمایندگان مجلس هم قرار گرفته است.

حسین‌هاشمی، رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، هم در پاسخ به سوالات خبرنگارن را در خصوص برنامه مجلس برای برداشتن محدودیت سرعت اینترنت برای کاربران خانگی گفت: براساس سیاست کشور در حال حاضر کاربران خانگی با محدودیت سرعت اینترنت مواجه هستند که مجلس علاقه‌مند به برداشتن این محدودیت و افزایش سرعت اینترنتی است.
وی در ادامه اعلام کرد که تاکنون مجلس در این زمینه جلسه‌های بی‌شماری را با مسئولان وزارت ارتباطات داشته است و امیدواریم بتوانیم در این خصوص به نتیجه برسیم تا مردم به خواسته و حق واقع خود برسند.

رقابت همراه اول و ایرانسل
شاید بیراه نباشد اگر بگوییم یکی از دلایلی که باعث می‌شود بازدیدکنندگان زیادی به این نمایشگاه سر بزنند به دلیل مشاهده رقابت بین دو اپراتور کشور یعنی همراه اول و ایرانسل باشد.
ایرانسل در این دوره از نمایشگاه که به روال ۴ سال گذشته به عنوان «حامی‌ویژه» در برگزاری آن نقش داشته، در سالن دوهزار متری شماره ۲۷ نمایشگاه و در ۵ غرفه باز در محوطه نمایشگاهی، میزبان بازدیدکنندگان دوازدهمین نمایشگاه ایران تلکام است.

ایرانسل در این نمایشگاه از برخی محصولات جدید خود در عرصه تلفن همراه و اینترنت بی‌سیم(وایمکس) که پیش از برگزاری نمایشگاه آنها را معرفی کرده بود رونمایی کرد. البته در کنار این رونمایی بازدیدکنندگان امکان تست اولیه از این سرویس‌ها را هم دارند.
همچنین یکی دیگر از برنامه‌های ایرانسل در این نمایشگاه، رونمایی از خدماتی است که در عرصه بانکداری، خرید اینترنتی، شیوه‌های جدید پرداخت و... ارائه خواهد کرد. اما در سالن مجاور ایرانسل یعنی سالن ۲۵ آ، غرفه شرکت همراه اول قرار دارد.

یکی از دلایل اصلی که باعث جذب بازدیدکنندگان به غرفه این شرکت می‌شود رونمایی از سرویس جیرینگ اپرتور اول کشور است.
هرچند جیرینگ سال گذشته هم در این نمایشگاه حضور داشت، اما گویا امسال همراه اول با تمرکزش روی معرفی این محصول سعی می‌کند بازدیدکنندگان بیشتری را به سوی خود جذب کند.
غرفه جرینگ که با رنگ قرمز هم طراحی شده است درست در بخش میانی سالن اختصاصی همراه اول قرار دارد.

براساس اظهارات غرفه داران جیرینگ، برنامه کلی معرفی دوباره این سرویس به مشتریان آشنایی بیشتر آنها با این سرویس است.
با استفاده از کیف پول جیرینگ امکان خرید شارژ همراه اول، پرداخت قبوض، انتقال وجه و خرید وجود دارد.

بازدیدکنندگان با آمدن به غرفه جیرینگ می‌توانند کیف پولشان را شارژ کنند و از جوایزی هم که برایشان در نظر گرفته شده استفاده کنند. همچنین مشترکان می‌توانند مانند سال قبل از شرکت‌های پذیرنده کیف پول جیرینگ خرید کنند.

غرفه‌هایی برای بازی و لمس تکنولوژی جدید
شرکت نوکیا هم در این نمایشگاه جدیدترین محصولات و نوآورانه‌ترین خدماتش را به نمایش گذاشته است. امسال نوکیا با حضور در غرفه اختصاصی خود در سالن ۱۳-۱۲ از ایستگاه‌های مختلفی برای نمایش محصولات و خدماتش استفاده می‌کند.
در ایستگاه نوکیا N۹، بازدیدکنندگان این شانس را دارند که با محیط کاربری روان و تجربه لمسی Swipe گوشی نوکیا N۹ از نزدیک آشنا شوند.همچنین بازدیدکنندگان می‌توانـند نسخه جدید سیمبین Belle و کار با منوهای جدید و رابط کاربری روان آن را تجربه کنند.

در ایستگاه نوکیا، فضایی هم به بازی جذاب Angry Birds اختصـاص داده شــده اسـت.
بازدیدکنـندگان علاقه‌مند می‌توانند این بازی را با گوشی نوکیا N۹ که به یک نمایشگر LCD متصل است، انجام دهند.

شمارش معکوس اپراتور سوم
دی ماه سال ۱۳۸۹: محمد کرم پور، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، از راه‌اندازی آزمایشی شبکه اپراتور سوم تلفن همراه کشور در بهمن ماه همان سال خبر داد.
بهمن ماه سال ۸۹: ذبیح الله فیض آبادی، مدیرعامل شرکت تامین تله کام اعلام کرد که شبکه اپراتور سوم به صورت آزمایشی راه اندازی شده و این شبکه فعالیت شبکه خود را در موعد مقرر یعنی خرداد ۹۰ آغاز خواهد کرد.
اردیبهشت ماه سال ۹۰: شاهین آرپناهی، مدیرکل برند و ارتباطات تامین تلکام: سیم‌کارت‌های نسل سوم موبایل با یکی از کدهای ۰۹۲۰ و ۰۹۲۱ و قابلیت ارائه اینترنت پرسرعت ۵۱۲ کیلوبیتی و تلفن تصویری تا خرداد ماه می‌آیند.
اول خرداد سال ۹۰: محمد کرم پور خبر از واگذاری محدود سیم‌کارت‌های اپراتور سوم داد و اعلام داشت این سیم کارت‌ها به صورت قطره چکانی در تهران به کاربران عرضه می‌شود.
۱۷ خرداد سال ۹۰: تامین تله کام به دلیل عدم موفقیت در این پروژه ملی، نسبت به تغییر در هیئت مدیره اقدام کرد و به این ترتیب زمان عرضه سیم‌کارت‌های این اپراتور بار دیگر در‌هاله‌ای از ابهام قرار گرفت.
تیرماه سال ۹۰: مدیرعامل صندوق تأمین اجتماعی که تنها مسئول اپراتورسوم موبایل است اعلام کرده که که نسبت به توزیع سیم‌کارت‌های ۳G در بین عموم تا پایان سال اقدام می‌شود.
۵ مرداد ماه سال ۹۰: مسئولان وزارت ارتباطات ارائه رسمی سیم کارت‌های اپراتور سوم را به آذر ماه سال‌جاری موکول کردند.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها