باید کف سرعت اینترنت به تبعیت از تجربه جهانی برای کاربران ایرانی نیز دسترسی به یک مگابیت برثانیه تعریف شود.
عضو کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانهای مهمترین دغدغه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را وجود انحصار در تامین و توزیع پهنای باند اینترنت و نیز محدودیت سرعت دسترسی کاربران اینترنت عنوان کرد و گفت: یکی از درخواستها از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات این است که محدودیت دسترسی به اینترنت را به تبعیت از تجربه جهانی برای کاربران ایرانی بردارد.
محمودرضا خادمی در گفتوگو با مهر، با اشاره به درخواست فعالان این بخش از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم اظهار داشت: یکی از دغدغههای حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، وضعیت تامین و توزیع پهنای باند اینترنت در کشور است که از وزیر آینده ارتباطات و فناوری اطلاعات میخواهیم به این انحصار خاتمه دهد و تامین و توزیع پهنای باند اینترنت با حفظ نظارت حاکمیت به بخش خصوصی سپرده شود و یا حداقل بخش خصوصی در کنار بخش دولتی بتواند در این فضا فعالیت و رقابت کند.
وی چالش دوم حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را مربوط به از بین رفتن جایگاه اولیه رگولاتوری عنوان کرد و گفت: برگرداندن سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به جایگاهی مقتدر و مستقل به نحوی که سایر نهادها نتوانند در کار این سازمان دخالت کنند از دیگر خواستههایی است که در صورت تحقق بسیاری از مشکلات پروانهای و صدور مجوز برای فعالیت بخش خصوصی مرتفع خواهد شد.
خادمی رفع محدودیت سرعت دسترسی کاربران اینترنت را از دیگر مواردی برشمرد که برای تحقق اهداف برنامه پنجم توسعه و رسیدن به ۱۰ میلیون کاربر اینترنت پرسرعت الزامی است و تاکید کرد: با محدودیت سرعت اینترنت تا سقف ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه این اهداف محقق نخواهد شد.
عضو سابق هیئت رئیسه کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانهای با تاکید براینکه باید کف سرعت اینترنت به تبعیت از تجربه جهانی برای کاربران ایرانی نیز دسترسی به یک مگابیت برثانیه تعریف شود، خاطرنشان کرد: در این صورت میتوان بسیار سریعتر به اهداف برنامه پنجم توسعه دست یافت.
وی با اشاره به دیدار نمایندگان سازمان نظام صنفی رایانهای کشور با محمود واعظی گزینه پیشنهادی حسن روحانی برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: در دیدگاهها و برنامههای محمود واعظی نگاه مثبت به بخش خصوصی و اعتماد به این بخش دیده میشود؛ به طور کل، به نظر میرسد کم کردن تصدی دولت و سپردن امور به بخش خصوصی در کلیت دولت جدید وجود دارد.
خادمی با تاکید بر نگاه کلان وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات به مقوله ICT و اینکه وی ICT را محور توسعه و اداره کشور قلمداد کرد افزود: نگاه وزرای دولت نهم و دهم در این زمینه محدود بود و بسیاری از مشکلات این بخش نیز به همین دیدگاه برمیگشت.