0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

زیرساخت: مخابرات عامل اختلال اینترنت است
شنبه 18 خرداد 1392  11:56 AM

دانلود هنگام پخش مناظره‌ها افزایش داشته است.

 
زیرساخت: مخابرات عامل اختلال اینترنت است


شرکت ارتباطات زیرساخت اختلالات اخیر اینترنت را مربوط به مشکلات فنی مخابرات دانست. مدیر کل روابط عمومی این شرکت در این باره اظهار کرد:از روز گذشته یکی از روترها و برخی سوییچ‌ها مخابرات تهران دچار مشکل فنی شده بود و به همین دلیل این شرکت در ارائه خدمات خود در برخی نقاط شهر با اختلالاتی همراه بود که گویا این اختلالات چند ساعتی هم به طول انجامید.
مهدی خدایی با تاکید بر این‌که در این زمینه مشکلی از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت وجود نداشته این گونه اعلام کرد برخی شرکت‌ها ممکن است بخشی از عمده‌ای از پهنای باند خود از شرکت ارتباطات زیرساخت تامین کرده و در حد چند STM۱ از مخابرات سرویس بگیرند.
به همین دلیل ممکن است برخی شرکت‌های PAP از طریق این اختلالات دچار مشکل شده باشند.

به گزارش ایسنا، روز گذشته نقاط مختلفی از شهر دچار اختلالات اینترنتی بودند که در این زمینه شرکت مخابرات خاطرنشان می‌کند مشکلی ندارد و ممکن است موضوع به شرکت ارتباطات زیرساخت که به عنوان تامین کننده اصلی پهنای باند به شمار می رود باشد.
مسوولان شرکت زیرساخت هم این گونه اعلام می‌کنند که این شرکت در ارائه پهنای باند مشکلی نداشته و سرویس دهی آن به شکل معمول انجام می‌شود.مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران در این باره گفته بود در زمان پخش مناظره‌ها کاندیداهای ریاست جمهوری از صدا و سیما حجم دانلود بسیار بالا رفته بود.


برخی برندهای مطرح تلفن همراه هم گاهی گوشی‌هایی را وارد بازار می کنند که پس از بررسی‌ها مشخص می‌شود در زمینه جذب تشعشات توسط سر انسان نامناسب عمل می‌کنند.به گزارش (ایسنا)، گرشاسب جمشیدنژاد - مدیر کل دفتر سرویس‌های رادیویی سازمان تنظیم مقررات ارتباطات - با بیان این مطلب گفت: تشعشعات آنتن‌های BTS موضوعی است که همگان به آن توجه دارند اما درباره تشعشات گوشی‌های تلفن همراه ممکن است کمتر صحبت شود.
وی ادامه داد: زمانی نه چندان دور وقتی با گوشی‌های تلفن همراه صحبت می‌کردیم، احساس گرمای شدیدی در صورت خود حس می‌شد که این گرما مربوط به تشعشعات همین گوشی‌ها بود.
وی افزود: جذب تشعشعات توسط سر انسان بیش از ۱.۶ وات نمی‌تواند باشد و برای تشخیص مطابقت گوشی‌ها با این میزان باید بررسی‌های متعددی صورت بگیرد که نتیجه بررسی های صورت گرفته گویای آن است که گاه برخی گوشی‌هایی که در بازار وجود دارند متفاوت با این رقم هستند.
جمشیدنژاد ادامه داد: برای دریافت فرکانس متناسب با شرایط سلامت انسان لازم است که گیرنده‌ها با فرکانس‌های مورد نظر تناسب داشته باشند و تشخیص تناسب داشتن دستگاه‌ها با این معیار موضوعی است که نیاز به آزمایشگاه‌های مختلف برای بررسی دارد. وی در عین حال یادآور شد: یکی از فعالیت‌های ما در سازمان تنظیم مقررات ارتباطات اعتباردهی به این آزمایشگاه‌ها است و طی سال ۹۲ قرار است که سه آزمایشگاه داخلی و هفت آزمایشگاه خارجی به مجموعه آزمایشگاه‌های ما اضافه شود.
پیش از این هم آزمایشگاه‌های مختلفی به بررسی این موضوع می‌پرداختند. مدیر کل دفتر سرویس‌های رادیویی سازمان تنظیم مقررات ارتباطات همچنین یادآور شد: در سال ۹۱ از میان ۱۲۲۵ گوشی بررسی شده ۳۹ مورد از نظر سلامت مردود اعلام شدند که در موارد متعدد این نمونه‌ها از برندهای بسیار مطرح بوده‌اند.
وی در پایان با بیان این‌که طی سال ۹۱ سازمان تنظیم مقررات ارتباطات ۲۶ استاندارد برای گوشی‌های تلفن همراه تدوین کرد، اظهار کرد: امسال نیز ۳۵ استاندارد در دست داریم که با این استانداردها در نهایت به عدد ۶۰ می‌رسیم که این ۶۰ مورد اولویتش برای ما و وزارت ارتباطات مشخص شده‌اند.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

تشکرات از این پست
fatemeh_fnp_1997 ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها