0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال
یک شنبه 14 آبان 1391  3:30 PM

کارافتادن برخی سایت‌های مهم جهان

وب سرور ابری آمازون، یک بار دیگر از کار افتاد.

وب سرور آمازون (AWS) که یکی از سرویس‌های مطرح ارائه‌دهنده خدمات ابری به شمار می‌رود، یک بار دیگر از کار افتاد.

این موضوع به غیرفعال شدن موقت برخی سایت‌های مهم و معتبر اینترنتی همچون Reddit.com انجامید.

دو تا از بزرگترین و پرکاربردترین سرویس‌های ابری آمازون به نام‌های Elastic Compute Cloud و Relational Database Service از جمله سرویس‌هایی بودند که در جریان این رویداد دچار وقفه شده‌اند.

بر اساس این گزارش، نقص فنی مزبور علاوه بر Reddit، سایت‌های دیگری همچون Foursquare و Quora را نیز از دسترس خارج کرده است.

اگرچه علت وقوع این حادثه مشخص نیست ولی یکی از اعضای گروه هکری ناشناس، مسئولیت این خرابکاری را بر عهده گرفته است.

شرکت آمازون از ارائه توضیحی در مورد ماهیت این مشکل خودداری کرده و به جای آن، از کاربران خواسته برای کسب آخرین اطلاعات به Service Health Dashboard این شرکت مراجعه نمایند.

گفتنی است شرکت آمازون، وب‌سرورها و سیستم‌های مختلفی را برای ذخیره‌سازی اطلاعات، در دسترس علاقمندان و مشتریان خود قرار می‌دهد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها