0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال
شنبه 22 مهر 1391  7:31 PM

قهرمان فرمول وان درس توییتر آموخت!

داستان از این قرار است که لوییس همیلتون، در صفحه توییترش، هم‌تیمی خود را به باد انتقاد گرفته بود.

قهرمان مسابقات فرمول وان گفت که درس از توییتر آموخته و از این به بعد با دقت بیشتری از این سرویس استفاده می‌کند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، لوئیس همیلتون هفته گذشته پیغامی در صفحه توییتر خود منتشر کرده و جنسون باتون، هم‌تیمی خود در مک‌لارن را به بی‌احترامی متهم کرده بود که این موضوع سر و صدای زیادی به پا کرد و اینک همیلتون می‌گوید که از این موضوع درس گرفته است.

قهرمان سال ۲۰۰۸ مسابقات فرمول وان بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار دنبال‌کننده در شبکه اجتماعی توئیتر داشته و حضور فعالی در این شبکه اجتماعی دارد، به طوریکه برخی از توئیت‌های وی بازتاب وسیع رسانه‌ای پیدا می‌کند.

همیلتون ماه گذشته در بلژیک و چند ساعت پیش از آغاز مسابقات اطلاعات محرمانه تیم خود را در صفحه توییتر خود منتشر کرده بود و بعدها از این اقدام خود اظهار تاسف کرد.

به گزارش رویترز، وی همچنین صبح دوشنبه گذشته در صفحه توییتر هم‌تیمی خود را به بی‌احترامی متهم کرده بود که این موضوع توجه بسیاری از رسانه‌ها را به خود جلب کرد.

وی در این خصوص گفت: من باید دست‌هایم را بالا ببرم و بگویم که اشتباه کردم. بعضی وقت‌ها چیزی را می‌گوییم که واقعا آن منظور را نداشته‌ایم. من عذرخواهی می‌کنم.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

تشکرات از این پست
ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها