پاسخ به:خبرهاي دنياي ديجيتال
دوشنبه 16 مرداد 1391 9:56 AM
اگر شما هم براي جمعآوري اطلاعات بهداشتي و پزشكي به موتورهاي جستجوگر اينترنتي كاملا وابسته هستيد، به شما توصيه ميكنيم كه هميشه به اطلاعات پزشكي اينترنت اطمينان نكنيد.
به گزارش ايسنا، نتايج يك مطالعه گسترده نشان ميدهد كه در بسياري از موارد درماني و بهداشتي، اين منبع اطلاعاتي در فضاي مجازي حاوي اطلاعات نادرست و گمراه كننده است.
به گزارش روزنامه اكسپرس، متخصصان دانشكده پزشكي دانشگاه كاروليناي جنوبي، مركز پزشكي ملي كودكان و كارشناسان بهداشتي دانشگاه واشنگتن جورج در يك ارزيابي مشترك ميزان صحت و درستي اطلاعات درباره ايمني خواب نوزادان را در اينترنت جستجو و بررسي كردند و به نتايج قابل توجه و تعجب آوري دست پيدا كردند.
آنها پس از تجزيه و تحليل بيش از 1300 وب سايت دريافتند كه اطلاعات موجود در سايتها در اين زمينه فقط در 43.5 درصد موارد صحت دارد در حالي كه در 28/1 درصد موارد اطلاعات اشتباه است و در 28.4 درصد موارد اساسا اطلاعات منتشر شده در سايتهاي مرتبط با موضوع ايمني خواب در نوزادان هيچ ربطي ندارند.
راشل واي مون، متخصص اطفال و از كارشناسان مركز پزشكي ملي كودكان در اين باره خاطرنشان كرد: براي ارائه كنندگان خدمات بهداشتي مهم است دريابند كه والدين تا چه حد براي دريافت اطلاعات فوق به اينترنت وابسته هستند و بدون توجه به قابل اطمينان بودن منبع مورد نظر، براساس توصيههاي آن عمل ميكنند.
اين بررسيها همچنين تاكيد ميكند كه وب سايتهاي دولتي و سازماني بالاترين درصد صحت و درستي اطلاعات را دارند.