مصرف بادمجان افراد را از سكته قلبي حفظ ميكند
یک شنبه 4 بهمن 1388 3:27 PM
بادمجان حاوي فيبر بالايي است. براي درمان يبوست و كاهش كلسترول مفيد است
و به دليل داشتن پتاسيم بالا و سديم پايين، براي كاهش فشار خون بسيار
سودمند است.
مهمترين خاصيت آن كم كالري بودن آن است به همين علت
غذاي بسيار خوبي براي كساني است كه ميخواهند وزن كم كنند زيرا داراي
ويتامين و مواد معدني نيز هست.
بادمجان اثر نرم كننده، برطرف كننده
يبوست و ادرار آور دارد و به علت دارا بودن آهن در رفع كمخوني بسيار مفيد
است. مصرف بادمجان گرفتگي رگها را باز ميكند و افراد را از خطر سكته
قلبي حفظ ميكند.
بهترين روش پخت بادمجان آب پز كردن و پختن در فر است زيرا سرخ شده آن سنگين شده و براي معدههاي ضعيف مناسب نيست.
افرادي كه بواسير و درد چشم دارند نبايد از بادمجان استفاده
كنند زيرا بيماري آنها را تشديد ميكند. اين گونه اشخاص اگر ميخواهند
بادمجان بخورند بهتر است آن را با گوشت و روغن يا سركه بپزند و بخورند.
چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه