مواد لازم:
آرد=1و1/4 لیوان
کره=1 لیوان
پودر شکر=1 لیوان
تخم مرغ=3 عدد
مایه خمیر=1/2 قاشق مرباخوری
زنجبیل نرم شده=1/4 قاشق مرباخوری
=3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را به شکر اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم.کره آب کرده و و
آرد و مایه خمیر و پودر زنجبیل را به آن اضافه می کنیم.مواد را به آرامی
بهم می زنیم تا خمیر نرم و یکدست شود.
مخلوط را در قالب کیک که قبلا چرب کرده ایم و کمی آرد داخل آن پاشیده ایم
می ریزیم.ظرف کیک را در فر با درجه حرارت متوسط به مدت یک ساعت می
گذاریم.بعد کیک را از فر خارج می کنیم و می گذاریم سرد شود.پس از سرد شدن
آن را از ظرف خارج می کنیم و روی آن را با پودر قند تزئین می کنیم.