0

مجله خانه داری

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:مجله خانه داری
سه شنبه 24 اسفند 1389  10:56 AM

  نحوه انتخاب گوشت چرخ کرده  

 

نحوه انتخاب گوشت چرخ کرده

  اگر از گوشت بسته بندی شده استفاده می‌کنید، بسته‌هایی را انتخاب کنید که کاملا سرد و محکم و بدون پارگی بسته بندی شده باشند.  

 
 

رنگ قرمز روشن، نشان دهنده تازگی گوشت چرخ کرده است ولی این بدان معنا نیست که گوشت‌های دیگر مانده و فاسد هستند. گوشتی که تیره و کمی متمایل به بنفش باشد فاسد نیست، بلکه این رنگ به خاطر بسته بندی محکم و نرسیدن اکسیژن به گوشت ایجاد شده است و وقتی در معرض اکسیژن قرار گیرد دوباره تغییر رنگ می‌دهد و روشن می‌شود و مدتی بعد کم کم به رنگ قهوه ای درمی‌آید. این تغییر رنگ‌ها کاملا طبیعی است و گوشت چرخ کرده شما سالم است ومی‌توانید با خیال راحت آن را مصرف کنید. البته به طرزی که تاریخ مصرف آن نگذشته باشد. 450 گرم گوشت چرخ کرده برای سه نفر کافی است. به عبارت دیگر با 450 گرم گوشت چرخ کرده می‌توان مثلا سه همبرگر درست کرد و همبرگر پخته حدود صد گرم وزن خواهد داشت. به هنگام خرید دقت کنید گوشت را آخر ار همه خریداری کنید تا درحد امکان سرد بماند.

اگر از گوشت بسته بندی شده استفاده می‌کنید، بسته‌هایی را انتخاب کنید که کاملا سرد و محکم و بدون پارگی بسته بندی شده باشند. در هنگام خرید حتما به تاریخ انقضای گوشت توجه کنید و اگر تاریخ آن گذشته بود از خرید آن بپرهیزید.
 
 
 

 

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها