0

عاشورائیان

jalale
jalale
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 895

پاسخ به:عاشورائیان
جمعه 27 اسفند 1389  2:36 PM

مي خواهم دين خود را ادا كنم

يك روز به منزل آمد و گفت:«مادرجان، زمان آن فرا رسيده تا من دين خود را به مردم و كشورم ادا كنم. تصميم گرفته ام به اتفاق چند نفر از دوستان دانشجو به مناطق جنگي برويم.»
از شنيدن اين خبر بسيار ملول شدم. به او و گفتم:«پسر عزيزم، مي خواهي يك معلم شوي و اين جامعه و جوانان به تو و راهنمايي هايت نيازمندند. اين كار، كمتر از جهاد در جبهه براي خدا نيست و در اين شرايط سلاحت قلمت است نه اسلحه! از اين گذشته، ما جز تو كسي را در منزل نداريم؛ دو برادر ديگرت ازدواج كردند و اينجا نيستند و تنها تويي كه بعد از خدا چشم اميدما يي.» بعد هم براي اينكه بتوانم او را از رفتن منصرف كنم، تمام مكنونات دروني خود را بدون هيچ كاستي برايش بيان كردم.
شاهنور پس از شنيدن سخنانم جواب داد:«مادر، امروز كه كشورم مورد تهاجم قرار گرفته و نظام اسلامي مان از هر سويي تهديد مي شود، ما امت ايران نبايد بي تفاوت باشيم و وظيفه خود را بر گردن ديگران انداخته و به هر بهانه اي شانه خالي كنيم. ثانياً مادر خوبم شما يك مسلمانيد و قرآن و نماز مي خوانيد، بر هر انسان مسلماني واجب است هنگامي كه دين و ارزش هاي مذهبي او توسط كفار تهديد مي شود با تمام نيرو و ايمان به خدا در مقابل آن مزدوران و از خدا بيخبران بايستد. اگر شما مرا از رفتن منع كنيد معني اش اين است كه به خدا و دينش پشت كرده ايد! درخصوص كلاس و مدرسه هم اگر از اين راه بازنگردم و شهيد بشوم امثال من هستند كه سنگر علم و مبارزه و هدايت جوانان را به نحو شايسته اي حفظ كنند، زيرا اين انقلاب و عشق به امام در وجود مردم ريشه كرده است؛ فقط بايد به طور شفاف مسير را به آنها نشان داد.»
به نقل از مادر شهيد شاهنور بالواسه
شاهنور در سال 1339 به دنيا آمد. روزهاي كودكي را در روستاي اوشيان شهرستان چابكسر سپري كرد. سپس به مدرسه رفت. مدرك ديپلم را كه گرفت در آزمون سراسري شركت كرد و در رشته زبان انگليسي دانشگاه تهران پذيرفته شد.
شاهنور در به ثمر رساندن انقلاب نقش آفرين بود و در مسجد جامع اوشيان به وسيله تعليم مسائل مذهبي و آشنا كردن جوانان به پيامدهاي انقلاب و امام خميني (ره) آنان را به حمايت و جانبداري از انقلاب وا مي داشت.
شاهنور در زمان جنگ تحميلي مردانه به مصاف باطل شتافت و بعد از نبردي دلاورانه در روز 20 مهر سال 1361 در منطقه سومار در سن 22 سالگي به شهادت رسيد.

با تشکر

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها