پاسخ به:عاشورائیان
جمعه 27 اسفند 1389 2:33 PM
عكس مرا بگيريد و بياوريد!
ظهر كه از سر كار برگشتم، ديدم رمضان علي در منزل خواب است. از خواهرش پرسيدم چرا رمضان علي اين موقع روز خواب است؟ او هم اظهار بي اطلاعي كرد و گفت كه امروز خيلي به فكر فرو رفته بود.
من او را براي ناهار بيدار كردم. با او شوخي كردم؛ ديدم حال شوخي ندارد. رو به خواهرش كرد و گفت: «خواهر جان، فردا صبح به درب منزل آن دختري كه براي من خواستگاري كرده ايد، برويد و عكس مرا بگيريد و بياوريد.»
هر چه ما علتش را پرسيديم، چيزي نگفت. از ما خواست كه به آنچه كه مي گويد، عمل كنيم. من بعد از ناهار به محل كارم رفتم. در بازگشت از محل كار، يكي از برادران بسيج به من گفت كه براي رمضان علي اتفاقي افتاده است. به محل حادثه رفتيم؛ اما اثري از او نبود. پيكرش را به بيمارستان امام رضا (ع) منتقل كرده بودند.
به نقل از پدر شهيد، رمضان علي احمدنژاد
رمضان علي در سال 1337 در شهر مقدس مشهد ديده به جهان گشود و در دامن خانواده اي رنج كشيده و مذهبي رشد يافت.
در سنين نوجواني همراه پدرش در كوره پزخانه كار مي كرد و از اين راه به امرارمعاش خانواده كمك مي كرد. رمضان علي در جلسات مذهبي فعالانه شركت داشت. او پس از طي مقاطع ابتدايي، راهنمايي و هنرستان در رشته الكترونيك در دانشگاه زاهدان ادامه تحصيل داد و همراه با تحصيل، برنامه هاي مذهبي و اجتماعي را در انجمن اسلامي دانشجويان در پيش گرفت. پس از تعطيلي دانشگاه ها و آغاز انقلاب فرهنگي، در مسجد محل، مركز انجمن اسلامي و بسيج تشكيل داد و دوره هاي آموزش نظامي برگزار كرد. در همين اثنا منافقين كه عملكرد وي را زير نظر داشتند، بارها به او هشدار دادند و حتي او را به مرگ تهديد كردند.
با فرمان امام خميني (ره) مبني بر حضور در جهادسازندگي، رمضان علي در تاريخ( 1/11/1359) به عنوان نيروي رسمي، جذب جهادسازندگي شد و مسئوليت بخش فرهنگي اين نهاد را پذيرفت. او در تشكيل شوراهاي اسلامي در روستاها نيز نقش بسزايي داشت. رمضان علي در راستاي مسئوليت خود در جهادسازندگي زماني كه مشغول برپايي نمايشگاهي از تجاوزات عراق به ايران در شهر مقدس مشهد بود، مورد اصابت گلوله منافقين قرار گرفت و در تاريخ( 27/6/1360) در سن 23 سالگي به شهادت رسيد. پيكرش در بهشت رضا (ع) شهر مشهد به خاك سپرده شد.
با تشکر