0

عاشورائیان

jalale
jalale
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 895

پاسخ به:عاشورائیان
جمعه 27 اسفند 1389  2:23 PM

اگر اضافه آمد من هم مي پوشم!

شب عجيبي بود در آسمان پر ستاره شب حتي يك لكه ابر هم وجود نداشت، هركس در گوشه اي با خالق خويش نجوا مي كرد، يكي نامه مي نوشت، ديگري وصيت مي كرد، يكي ديگر از بچه ها در گوشه اي از خاكريز خود خلوت كرده بود و معلوم نبود در عالم بزرگ خود چه نجواها و درد دلهايي با معبود خويش داشت.
نيروهاي تداركات رسيدند و به بچه ها وسايل تازه مثل قمقمه، پوتين و ساك دادند، جهانبخش مسئول تقسيم پوتين شد به هركدام از نيروها پوتين داد، من مات و مبهوت به او نگاه مي كردم. خودش با پاي برهنه آنجا ايستاده بود پرسيدم: چرا خودت با پاي برهنه مي گردي و پوتين برنمي داري؟ نگاهش را از من دزديد و با چهره اي شرم آور پاسخ داد:«اگر اضافه آمد من هم مي پوشم» چيزي نداشتم كه بگويم او چه راحت از كنار دنيا مي گذشت.

جهانبخش سال 1346 در روستايي دورافتاده به نام وفايي از توابع شهرستان بروجرد استان لرستان در خانواده اي مذهبي و متدين، پا به عرصه هستي نهاد. دوران كودكي را در كنار خانواده صميمي و ساده خود سپري كرد و با پا نهادن به فصل آموختن در سن 6 سالگي وارد دوره ابتدايي شد. در سال 1361 وارد مقطع راهنمايي گرديد پس از پشت سر نهادن كلاس اول راهنمايي به دليل مشكلات اقتصادي جهت تأمين معاش خود وخانواده اش به تهران سفركرد و در آنجا به كار و فعاليت مشغول شد اما بعد از مدت كوتاهي مجدد به روستاي زادگاهش بازگشت و در آنجا مشغول كار كشاورزي شد. در سال 1363 وارد مدرسه علميه بروجرد شد. در تاريخ 10/12/1364 به جبهه هاي نبرد اعزام شد و سرانجام در تاريخ 2/3/1365 در منطقه عملياتي حاج عمران در سن 19 سالگي به درجه رفيع شهادت نائل آمد، روحش شاد و يادش گرامي باد.

به نقل از همرزم شهيد جهانبخش گودرزي

با تشکر

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها