ساندويچ مرغ با نان فرانسوي
چهارشنبه 16 دی 1388 2:34 PM
مواد لازم:
كاهو ريز شده=2 ليوان
فلفل دلمه سبز مكعبي شده=2 عدد
گوجه فرنگي خلال شده=2 عدد
پنير چدار ورقه اي=به مقدار لازم
سينه مرغ مكعبي شده=1 عدد
ادويه مخلوط=1 قاشق مرباخوري
قرص طعم دهنده مگي=1 عدد
روغن=به مقدار لازم
پياز ريز شده=2 عدد
نان فرانسوي بلند=به مقدار لازم
سس مايونز=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. سينه مرغ مكعبي شده را در ظرفي ريخته با چند قاشق سركه،روغن زيتون ، سير نرم شده ،2 قاشق غذاخوري سس سويا ،2 قاشق غذاخوري سس كچاپ و نمك و فلفل مخلوط كرده به مدت چند ساعت در يخچال بگذاريد تا مواد جذب مرغ شود.
2. روغن را در ماهيتابه ريخته سپس پياز ريز شده را در روغن سرخ كنيد تا زمانيكه طلايي رنگ شود.
3. مرغ را به پياز اضافه كرده هم بزنيد تا كمي تغيير رنگ دهد سپس فلفل دلمه را به مرغ اضافه كرده مواد را هم بزنيد.
4. قرص طعم دهنده را به همراه ادويه مخلوط به مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مرغ كاملا بپزد و روي آن كمي برشته شود.
5. لاي هر كدام از نانها را باز كرده كمي سس مايونز بكشيد سپس داخل نانها را ابتدا با كاهو ريز شده سپس با مرغ،گوجه فرنگي پر كرده و روي مواد را با پنير ورقه اي بپوشانيد.
6. نانها را در آلومينيوم پيچيده اطراف آن را بسته سپس به مدت 5 الي 10 دقيقه در فر بگذاريد تا گرم شوند و پنيرها كمي ذوب شوند.
7. نانها را مي توانيد پس از خارج كردن از فر با كارد از وسط برش داده و ميل كنيد.