دايي: پرسپوليس توان غلبه بر الاتحاد عربستان را دارد
چهارشنبه 11 اسفند 1389 5:20 PM
دايي: پرسپوليس توان غلبه بر الاتحاد عربستان را دارد
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تاکيد کرد: تيم پرسپوليس توان غلبه بر الاتحاد عربستان در اولين ديدار خود در جام باشگاههاي آسيا را دارد.
|
![](http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00019004.jpg) |
|
علي دايي روز چهارشنبه در آستانه ديدار تيمش با الاتحاد عربستان سعودي به سايت ورزشي الازرق کويت گفت: ما براي کسب اولين ديدار خود در ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا به جده آمده ايم و قصد داريم با کسب سه امتياز عربستان را ترک کنيم.
وي درباره شناختش از تيم الاتحاد تصريح کرد: آشنايي کاملي از تيم الاتحاد عربستان دارم و اين تيم از بازيکنان باتجربه و قابل احترامي بهره مند است.
دايي افزود: فيلم دو ديدار اخير تيم الاتحاد در ليگ عربستان مقابل تيم هاي الاتفاق و الاهلي را ديده ام و نسبت به بازيکنان اين تيم شناخت دارم و بر اين اساس بازيکنان خود را براي ديدار امشب توجيه کرده ام.
وي در پاسخ به اين سوال که در تيم الاتحاد عربستان کدام بازيکنان را خطرناک مي دانيد ، اظهار داشت: من بر روي بازيکن خاصي تمرکز نمي کنم، زيرا معتقدم فوتبال يک بازي گروهي است و بايد کار گروهي در آن انجام شود.
سرمربي تيم پرسپوليس افزود: بايد ديد روند بازي چگونه پيش خواهد رفت، شايد در جريان بازي نياز باشد نکات جديدي را به بازيکنان براي به گردش در آوردن توپ در ميدان و نزديک شدن به دروازه الاتحاد و گلزني، به آنان گوشزد کنم.
وي در عين حال با اشاره به اينکه در دوران مربيگري خود در تيم ملي ايران در دور مقدماتي جام جهاني با تيم عرستان سعودي روبرو شده است، اظهار داشت: از بازيکنان ملي پوش الاتحاد از جمله رضا تکر، محمد نور، اسامه مولد و نايف شناخت دارم و بازي آنها را بخوبي مي شناسم.
سرمربي تيم پرسپوليس اظهار داشت: ديدار با الاتحاد اولين ديدار تيم ما در فصل جديد ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا است، اما ما از هيچ ديدار ترس نداريم، زيرا به رغم مصدوميت چند بازيکن به قدرت تيم خود ايمان دارم.
تيم فوتبال پرسپوليس در اولين ديدار خود در ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا امشب در جده به مصاف تيم الاتحاد عربستان مي رود.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...