0

یخنی

 
matin60
matin60
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آذر 1388 
تعداد پست ها : 147
محل سکونت : اصفهان

یخنی
سه شنبه 15 دی 1388  1:07 PM

یخنی

مواد لازم:

پیاز: دو عدد

لپه: 1000 گرم

گوشت: نیم کیلو

رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپخوری

لیمو عمانی: پنج عدد

سیب زمینی: سه عدد

روغن: به میزان لازم

نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم

آب به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا چند ساعت زودتر لپه‌ها را در آب خیش کرده. پیاز را خرد کرده و با روغن تفت دهید تا طلایی شود. آب لپه‌ها را بگیرید و همراه پیازها تفت دهید، گوشت را نیز اضافه، فلفل و زردچوبه را با مواد تفت دهید سپس آب را به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید تا پخت گوشت انجام شود، سیب‌زمینی را هم پس از این که گوشت‌تان نیم پز شد اضافه کنید. پس از اتمام پخت گوشت، رب گوجه فرنگی را کمی سرخ و به همراه لیمو عمانی به آب گوشت اضافه کنید. دارچین را هم می‌توان درچند دقیقه آخر پخت اضافه کرد صبر کنید تا آبگوشت‌تان جا بیفتد.

نکته: این غذا را همچنین می‌توان با مرغ طبخ کرد که در آذربایجان غربی رایج می‌باشد.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها