0

نرم افزار photoshop

haft_7
haft_7
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 115

پاسخ به:نرم افزار photoshop
دوشنبه 7 اردیبهشت 1388  3:22 PM

:.

درس سوم: ساخت انعکاس

می خواهم در اين درس شما رو با ساخت انعکاسهای اشياء و نوشته ها آشنا کنم. دوستان ايميل زدن و گفتن تو درس اول به جعبه انعکاس داده بودی! و ياد نداده بودی چجوريه، چشم؛ اينم درسش.

گام نخست شما از راه File>New يک صفحه جديد ميسازيد (کليدهای ميانبر Ctrl+N). ابعاد آنرا 400*400 پيکسل انتخاب نماييد.

حال تصوير مورد نظر را که می خواهيد شکل انعکاسی پيدا کند از قسمت File>Open و يا کليدهای ميانبر Ctrl+O آدرس دهيد تا باز نمايد. من يه کوزه رو برا اين کار انتخاب کردم.

احتمال دارد عکسهای باز شده بر روی صفحه نياز به تغيير در سايز آنها باشد، برای اين کار شما از قسمت Edit>Transform>Scale را انتخاب کرده و به اندازه دلخواهدر بياوريد.

اکنون از قسمت Layer>Duplicate Layer را انتخاب نموده، اگر خواستيد نامی برای آن انتخاب کنيد و OK نماييد، حا آنرا يک دور بچرخانيد يعنی از Edit>Transform>Flip Vertical را بزنيد. سپس با استفاده از ابزار Move Tool تصوير برعکس را به زير تصوير اوليه بکشانيد.

اکنون برای زيبا سازی از Edit>Transform>Distort را انتخاب نموده و مانند شکل زير تغيير دهيد.

برای تغيير اندازه ميتوانيد از Edit>Transform>Scale را انتخاب نموده و به اندازه دلخواه درآوريد.

حال بايد از محو کاری استفاده کنيم تا انعکاس ما واقعی به نظر برسد، ابزار Gradient Tool را انتخاب نموده و تنظيم رنگی آنرا مثل شکل بگذاريد. يعنی اينکه دست چپ رنگ کار سفيد است و دست راست حالت Transparent يعنی حالتی که هيچ رنگی نداشته باشه. حال ماوس را از پايين ترين نقطه انعکاس تا بالاترين نقطه انعکاس بکشيد و اکنون دکمه چپ ماوس را رها کنين، تا نتيجه کار اينگونه شود. به شکل زير:

در نهايت روی بالاترين لايه کليک و انتخابش کنين، اکنون از قسمت Layer>Merge Downرا انتخاب کنيد يا کليدهای ميانبر Ctrl+E را بزنيد، اين کار باعث ميشود دو لايه در هم تلفيق شوند.

خسته نباشيد، کار نهايی هم اين شد

-: :-

haft

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها