0

مياچ: پرسپوليس شانس قهرماني در ليگ برتر را دارد

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

چهارشنبه 4 اسفند 1389  3:53 PM

مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در 11 هفته مانده به پايان مسابقات ليگ برتر من همچنان براي سرخ‌پوشان شانس قهرماني قائل هستم.

ژلکومياچ در گفت‌وگويي گفت: پس از 2 امتياز حساسي که در بازي مقابل راه‌آهن از دست داديم علي دايي روحيه جديدي را به تيم تزريق کرد و باعث شد تا بازيکنان امتياز شيرين در خارج از خانه بگيرند.
وي افزود: با توجه به شرايط زمين بازي اين بازي 6 امتياز براي ما داشت چون شاهين تيم خوبي است و مقابل ما نمي‌خواست امتيازي را از دست بدهد.
مياچ گفت: بازيکنان ما در يک زمين ناهموار بازي کردند و بايد از عملکرد خوب آنها در اين ديدار قدرداني کرد.
وي درباره شانس قهرماني پرسپوليس در ليگ برتر عنوان کرد: 11 هفته به پايان ليگ برتر مانده است و شايد در هر بازي اتفاق خاصي رخ دهد. من به اين پرسپوليس اميدوارم چون بازيکناني داريم که بسيار خوب هستند و حرف کادر فني را به درستي درک مي‌کنند و از همه مهم‌تر سرمربي خود را دوست دارند که فاکتوري بسيار خوب است.
وي در خصوص بازي مقابل فولاد خوزستان نيز گفت: براي اينکه مي‌خواهيم به بالانشينان جدول بپيونديم سه امتياز بازي با فولاد را مي‌خواهيم، اما اين تيم خطرناکي است و فوتبال را خوب بازي مي‌کند. فولادي‌ها در خطوط مختلف با نظم هستند، اما راه زدن گل به آنها را تا حدود زيادي بلد هستيم و اميدوارم در خانه خودمان به اين سه امتياز حساس برسيم تا ناکامي‌هاي گذشته را جبران کنيم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها