0

سخنانى از حضرت على بن ابيطالب درباره مهدى موعود (عليه السلام)

mohamadaminsh
mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25772

سخنانى از حضرت على بن ابيطالب درباره مهدى موعود (عليه السلام)
چهارشنبه 4 اسفند 1389  3:18 AM

l...قال أميرُالْمُؤْمنين(ع): انْتظروُا الفرج و لاتيأسوا من‌‌ روح الله فان أحب الأعمال إلي الله عز‍‌َْ‍‍‌ْ‍ و جل انْتظارُ الفرج.
اميرالمؤمنين حضرت علي (ع): فرمودند: در انتظار فرج امام زمان (عج) باشيد و از رحمت خداوند نااميد نشويد، همانا محبوبترين كارها در پيشگاه خداوند عز و جل، انتظار فرج است.
l لا تخلو الارض من قائم بحجة (اما) ظاهر مشهور، أو خاف مغمور، لئلا تبطل حجج الله و بيناته
زمين از برپا دارنده حجت تهى نباشد، چه او آشكار باشد و مشهور و چه مخفى و پنهان، و اين از آن روست كه حجتها و بينات الهى باطل نشود.
ينابيع المودة، ج 1 ، ص 89، ح 34 ، اكمال الدين، ص 291 ، ح 2، نهج البلاغه ، ج 4 ، ص 37 خطبه 147
l إن القائم منا إذا قام لم يكن لا حد فى عنقه بيعة، فلذلك تخفى ولادته و يغيب شخصه
قائم از ما چون قيام كند، بيعت هيچ كس را در گردن ندارد، و به همين علت است كه در نهان متولد مى شود و از ديده ها پنهان مى گردد.
اكمال الدين ص 303 ، ح 14 ، بحار الانوار، ج 51 ، ص 109 ، ح 1 ، اعلام الورى ، ج 2 ص 229
l... ويذهب الشر و يبقى الخير و يزرع الانسان مداً و تخرج له سبعة امداد كما قال الله تعالى، و يذهب الزّنا و شرب الخمر، و يذهب الرّبا، و يقبل الناس على العبادات، و الشرع والديانة، والصلاة فى الجماعات، و تطول الاعمار، و تؤدى الامانات و تحمل الاشجار، و تتضاعف البركات، و تهلك الاشرار و تقى الاخيار ولايبقى من يبغض اهل البيت(عليهم السلام)
شرّ از جهان رخت بربندد و خير و نيكى بجاى ماند و انسان يك مدّ بذر كشت نمايد و هفت مدّ برايش محصول دهد چنانچه خداى تعالى فرموده است. زنا و شراب و ربا از بين برود، و مردم به عبادت و ديانت و نماز جماعت روى آورند، عمرها طولانى، امانتها به صاحبانشان مسترد، درختان بارور، خيرات و بركات مضاعف گردد. اشرار از ميان بروند و نيكان باقى مانند و از دشمنان اهل بيت(عليهم السلام)كسى باقى نماند.
عقد الدرر به نقل از منتخب الاثر، ص 474
lولو قد قام قائمنا لانزلت السماء قطرها، ولا خرجت الارض نباتها، ولذهبت الشحناء من قلوب العباد
وقتى كه قائم ما قيام نمايد، آسمان قطرات بارانش را فرو بارد و زمين روئيدنيها و گياهانش را بروياند و كينه و عداوت از دلهاى بندگان زائل گردد.

بحارالانوار، ج 52، ص 316

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها