جایگاه حضرت مسیح علیه السلام در انقلاب جهانی حضرت مهدی (علیه السلام)
چهارشنبه 4 اسفند 1389 2:11 AM
|
در قرآن واحادیث مربوط به امام عصر (علیه السلام) از حضرت عیسی بن مریم به عنوان یکی از یاران حضرت مهدی(علیه السلام) یاد شده است که در زمان ظهور آن حضرت ، از آسمان فرود می آید و پشت سر آن حضرت قرار می گیرد و در نماز جماعت به ایشان اقتداء کرده و معاونت ایشان را بر عهده دارد. روشن است به حکم اینکه آیین حضرت عیسی (علیه السّلام) مربوط به گذشته بوده ، وظیفه دارد در این زمان از آیین موجود یعنی آیین اسلام که حضرت مهدی (علیه السلام) در راه جهانی سازی آن انقلاب می کنند ، پیروی کند ؛ بنابراین رهبر انقلاب جامعه اسلام ، حضرت مهدی (علیه السلام) است و عیسی بن مریم (علیه السّلام)، این پیامبر اولوالعزم الهی در رکاب آن حضرت در راه جهانی سازی اسلامی و ارزش های قرآنی ایشان را یاری می نماید. یکی از عوامل تاثیر گذار در پیشرفت انقلاب حهانی مهدوی و برقراری حاکمیت اسلامی در سراسر جهان، حضور این پیامبر الهی در کنار مهدی آل محمد (صلّی الله علیه و آله و سلّم) است مسیحیان جهان با لطف الهی از هر طریقی که باشد ، شاید از راه دیدن تصویر و شنیدن سخنان دلنشین حضرت مسیح (علیه السّلام) با استفاده از ماهواره و اینترنت و رسانه های گروهی در عصر انقلاب ارتباطاتو انفجار اطلاعات ، به خوبی ایشان را بشناسند و پیام ایشان را در ضرورت پیروی از حضرت مهدی (علیه السلام) و مشارکت در انقلاب جهانی آن حضرت بشوند و به ایشان روی آورند و از این راه سریعتر ، اسلام در سراسر جهان گسترش یابد در سخنان پیامبر(صلی الله علیه و آله) و ائمه معصومین (علیهم السّلام) پیرامون انقلاب جهانی حضرت مهدی (علیه السلام) ارتباط و همکاری " مهدی" و " عیسی" به روشنی بیان شده و در بین مسلمانان رواج یافته است پیش از تحریف حقایق، در انجیل واقعی حضرت عیسی بن مریم (علیها السّلام) مطالبی درباره ی دین اسلام و قرآن و بعث پیامبر (صلی الله علیه و آله) و ترفیع سماوی و هبوط در آخر الزمان و کمک امت پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) و نماز گزاردن با آنان وجود داشته است روزی پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) خوشحال بود و می خندید ، اصحاب دلیل آن را پرسیدند ، فرمود : شب و روزی نیست مگر اینکه برای من در آن تحفه ایی از جانب خداوند است ؛ امروز خداوند تحفه ایی به من عطا کرد که نظیر آن را تا به حال به من نداده لبود ، جبرئیل آمد و از جانب خدا به من سلام زرساند و گفت : و منکم القائم یصلی عیسی بن مریم خلفه اذا اهبطه الی الارض من ذریه علی و فاطمه و من والد الحسین : از شما است قائم که از ذریه علی و فاطمه است و از فرزندان حسین است و عیسی بن مریم (علیها السّلام) پشت او نماز می گذارد هنگامی که خدا او را به زمین فرود می آورد . در کتاب " کشف الغمه فی الائمه " چهل حدیث نبوی از کتاب " ابو نعیم احمد بن عبدالله " در موضوع مهدویت آورده است ، حدیث سی و نهم از " جابر بن عبدالله انصاری " است که از پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) درباره ی گفتگوی مهدی (علیه السلام) و عیسی (علیها السّلام) چنین آورده است : « لا تزال طائفه من امتی یقتالون علی الحق ظاهرین الی یوم القیامه ینزل عیسی بن مریم (علیه السّلام) فیقول امیرهم المهدی : تعال صل بنا فیقول : لا ان بعضکم علی بعض امراء تکرمه من الله عزوجل لهذه الامه» « گروهی از امتم بر اساس حق تا روز قیامت پیکار پیروز و آشکار دارند ، عیسی بن مریم (علیها السّلام) فرود می آید . مهدی (علیه السلام) می گوید : بیا و برایمان نماز بگزار! می گوید : خیر! به درستی که بعضی از شما به پاس گرامی داشت این امت بر دیگران امیران هستید. در این حدیث که اهل سنت و شیعه هر دو نقل کرده اند ، گفتگوی حضرت مهدی (علیه السلام) فرمانده و رهبر گروهی که در انقلاب جهانی و جاودان حضرت مهدی(علیه السلام) تا روز قیامت بر اساس حق نبرد میکنند ، با عیسی بن مریم (علیه السّلام) که از آسمان فرود می آید ، گزارش می شود . همچنین احترام حضرت مهدی (علیه السلام) سبت به حضرت عیسی و سپس احترام حضرت عیسی (علیه السّلام) نسبت به فرمانده گروه حق و رهبر انقلاب اسلامی ، بیان می شود . مطابق این حدیث حضرت عیسی (علیه السّلام) حضرت مهدی (علیه السلام) را بر خود مقدم می دارد و به ایشان اقتدا می کند و از رهبر مسلمانان پیروی می کند ودر انقلاب بزرگ جهانی حضرت مهدی ، ایشان را یاری می نماید. |
کریمی که جهان پاینده دارد تواند حجتی را زنده دارد
دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی