گردو از بروز حمله قلبی جلوگیری می کند.
شنبه 28 آذر 1388 11:58 PM
گردو علاوه بر اینکه یک میوه خوشمزه است مزایای فراوانی برای سلامتی دارد که یکی از مهمترین آنها وجود چربی امگا3 در آن است.
مطالعات جدید نشان می دهد که گردو حاوی اسیدهای چرب امگا3 است.
ماهی شناخته شده ترین منبع این گروه از چربی های مفید است اما گردو حاوی نوع امگا3 با عنوان اسید الفالینولینک(ALA) است. به گفته محققان و کارشناسان تغذیه مصرف بالای این اسید چرب فرد را در برابر حمله قلبی محافظت می کند.
مطالعات نشان می دهد که دو گرم در روز اسید الفالینولینک که در یک اونس گردو یافت می شود برای دستیابی به این مزایا کافی است.