کیک آناناس
جمعه 27 آذر 1388 10:59 PM
مواد لازم
کره 3/4 پیمانه
شكر دو پیمانه
وانیل قاشق چایخوری
تخممرغ سه عدد
آرد سه پیمانه
بیكینگپودر یك قاشق چایخوری
ماست رقیق یك پیمانه
آناناس چند حلقه
نمك به میزان لازم
اسانس چند قطره به دلخواه
طرز تهیه
یك قالب 30×20 را با كاغذ روغنی میپوشانیم و روی آن شكر قهوهای به همراه دارچین میپاشیم و حلقههای آناناس را به صورت مرتب میچینیم و كنار میگذاریم سپس در ظرفی جدا، كره نرم شده را با شكر و وانیل میزنیم تا سفید شود، بعد تخممرغها را یكییكی اضافه میكنیم آنگاه ماست و اسانس و در آخر مخلوط آرد و بیكینگپودر را به مواد میافزاییم و به آرامی روی آناناسها ریخته و با قاشق صاف میكنیم سپس آن را به مدت 45 دقیقه در دمای 170 درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
نكته :باید این كیك را تا داغ است در ظرف مورد نظر برگردانید و كاغذ را جدا كنید.