مواد لازم:۱۳ عدد فلفل دلمهای قرمز (حدود دو كیلوگرم)، یك لیتر سركه سفید (حدود چهار پیمانه)،یك قاشق سوپخوری دانه فلفل سیاه،شش تا هفت ساقه جعفری،سه ساقه آویشن،دو عدد برگ بو،یك قاشق سوپخوری نمك.
فلفل دلمهایها را خوب شسته و خشك كنید. آنها را از طول به چهار قسمت برش بزنید و دانههای فلفل را خارج كنید. فلفلها را به صورتی كه پوست شان به طرف بالا باشد در یك سینی بچینید و چند دقیقه در گریل قرار دهید تا پوستشان ترك بخورد. از گریل خارج كنید و چند دقیقه كنار بگذارید تا كمی سرد شوند سپس پوست فلفل را جدا كنید. فلفلها را در شیشههای گرم كه استریل شده اند بریزید.سركه، فلفل، سبزیجات و نمك را در ظرفی ریخته روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید آن را پنج دقیقه بدون درپوش بجوشانید و سپس همان طور داغ در شیشهها روی فلفل بریزید تا سطح روی فلفل را بپوشاند. پس از سرد شدن ترشی در ظرفها را محكم ببندید. این ترشی را در جای خنك و خشك به مدت شش ماه میتوانید نگاه دارید و پس از بازكردن در هر شیشه لازم است آن را در یخچال نگهداری كنید.