ترشي هلو
چهارشنبه 25 آذر 1388 9:56 PM
مواد لازم:
شكر 250 گرم
سركه سيب 1/2 پيمانه
دارچين يك چوب كوتاه
ميخك خرد نكرده 4 تا 5 عدد
هلو 1 كيلو
طرز تهيه:
شكر، سركه و ادويه را براي بيست دقيقه بجوشانيد. هلوي پوست كنده را به تدريج در آن بريزيد (هر چند عدد را يكبار) و بپزيد تا هلو نرم شود. آن را در شيشه هاي داغ كه در آب جوش استريليزه شده اند، بريزيد و سركه را روي آن بريزيد (تا حدود 1.5 سانتي متري لبه شيشه)، سپس در شيشه را محكم ببنديد.
توجه: براي راحت پوست كندن هلو، آن را 2 دقيقه در آب جوش فرو ببريد سپس در آب سرد بريزيد و پس از آن پوست بكنيد.