0

سالاد اندونزی

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

سالاد اندونزی
چهارشنبه 25 آذر 1388  9:22 PM

 طرز تهیه سالاد اندونزی -www.jazzaab.com


این یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه است که برای وعده غذایی شام یا در مهمانی ها، به جای سالاد الویه می توانید این سالاد را استفاده کنید تا به برنامه ی غذایی تان تنوع ببخشید.

مواد لازم :

سیب زمینی    نیم کیلو

گوجه فرنگی    2 عدد متوسط

نخود فرنگی پخته  200 گرم

کالباس    300 گرم

خیار شور   300 گرم

سس مایونز    به میزان لازم

گل کلم پخته شده  300 گرم

هویج پخته شده  250 گرم

طرز تهیه :

ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و به قطعات ریز خرد کنید.

گوجه فرنگی، کالباس، خیارشور، گل کلم و هویج پخته را خرد کنید.

سپس تمام مواد را با هم مخلوط نمایید. در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده هم می توانید اضافه کنید.

سالاد را در یخچال قرار دهید و پس از گذشت حداقل 5 ساعت، سالاد را مصرف نمایید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها